Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesi yapılmasına tepki gösterip, yabancı yatırımcılara Arapça meydan okudu

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak olan millet bahçesi projesine tepki gösterdi. Yabancı yatırımcılara seslenen ana muhalefet lideri, Arapça ve Türkçe yayımladığı mesajda "Milletimizden çalınanlarla yapılan hiçbir şey size satılamaz. Beytülmal ile ilgili işlenen suçlarda siz dahil kimsenin gözünün yaşına bakmayız. Gelecekseniz, bunu bilerek gelin." ifadelerine yer verdi.

Tamamlandığında dünyanın en büyük yeşil alanlarından birine dönüşecek olan millet bahçesi için Atatürk Havalimanı'nda çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'nın yıkılıp yerine millet bahçesi yapılacak olmasını sert sözlerle eleştirdi.

"NEDEN ALELACALE GİRİŞTİLER?"

"En değerli varlıklarımızdan birini dozerlerle yok ediyorlar" diyen Kılıçdaroğlu, "Peki bu işe neden alelacele giriştiler?" sorusunu yöneltti. Kılıçdaroğlu, açıklamasının devamında "Büyük değişim öncesinde, 5'li çetelerin halktan götürdüğü paranın önemli kısmının yeni havalimanına bağlanmış olması mı bu acelenin nedeni? Bu parayı acilen oradan kurtarıp, seçim öncesi dışarıya mı taşımaktır asıl amaç? Yani hedef yeni havalimanını hızlıca elden çıkarmak mıdır?" ifadelerine yer verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesi yapılmasına tepki gösterip, Arapça paylaşım yaptı

"MİLLİ SERVET YOK EDİLMEYE Mİ GİRİŞİLDİ?"

Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Burada asıl korku nedir? İşlenen günahların bedeli olarak, üçüncü havalimanının kamulaştırılma korkusu mu? Yeni havalimanını hızlıca satabilmek için, Atatürk Havalimanı'nın varlığı olası yatırımcıya risk teşkil edeceğinden, bu milli servet hızlıca yok edilmeye mi girişildi?

"BURADA RAHAT EDEBİLECKLERİNİ Mİ SANIYORLAR?"

Peki bunların Katarlı veya S. Arabistanlı suç ortaklarına biz nefes aldıracak mıyız? Onlar burada rahat edebileceklerini mi zannediyorlar? Yok edilen Atatürk Havalimanı'nın değerini de çetelerden, onların siyasal ayağından ve yabancı suç ortaklarından alacağımızı bilmiyorlar mı?"

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesi yapılmasına tepki gösterip, Arapça paylaşım yaptı

ARAPÇA VE TÜRKÇE PAYLAŞIM YAPTI

"Yatırımcı dostlarınıza da anlayacakları dilden anlatayım" diyen Kılıçdaroğlu, hem Türkçe hem Arapça mesaj verdi. Ana muhalefet lideri, Arapça ve Türkçe yayınladığı mesajda "Milletimizden çalınanlarla yapılan hiçbir şey size satılamaz. Beytülmal ile ilgili işlenen suçlarda siz dahil kimsenin gözünün yaşına bakmayız. Gelecekseniz, bunu bilerek gelin." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesi yapılmasına tepki gösterip, Arapça paylaşım yaptı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

Mehmet kuru :

Kemal bela mısın sen bu millete … Sana evimin yönetimini vermem devletimi nasıl teslim edeyim

2
3
yanıtYanıtla
Sadık:

Tiyatro ,yazık muhalefet partisi.

2
1
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Bu adamın müslğman topluluklarına karşı bu kadar nefreti ne olaki acep ingilizce de yazsaymış

0
2
yanıtYanıtla
Seven Devrim:

Adam Türkceyi tam bilmiyorken ARAPCA XD Güzel Hahahahahaah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title