Haberler

Akşener 6'lı masadan ayrılacağına yönelik söylentilere tepki gösterdi: Kurban keser bazıları

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener son günlerde kamuoyunda sıkça konuşulan 6'lı masadan kalkacağına yönelik söylentilere yanıt verdi. Her an gidebileceği anlayışını oluşturmaya çalışanların profilinin bir hayli ilginç olduğunu ve bu kişilerin muhalefet yanında görünen insanlardan oluştuğunu belirten Akşener, "Çok ön yargılar varmış bizimle ilgili. Kurban keserler yani bazıları ben kalksam, o masadan" diye konuştu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. "Akşener 6'lı masayı dağıtır" söylemleri hatırlatılan İYİ Parti lideri, gündemdeki iddiaya şu sözlerle yanıt verdi; "Çok ilginç bu. Hiç benim yumuşak, bir 'Acaba mı' mesajı verdiğim söz konusu değil. O zaman burada 'Her an gidebilir' anlayışını oluşturmaya çalışanlara bakarsanız çok ilginç. Onlar muhalefet yanında görünen pek çok insan. 'Acaba şu kadının sinirini bozup, bir an evvel kaldırsak mı?' Aynı zamanda da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu arada seçmenini konsolide edebilmesi için farkında veya farkında olmadan yaratılan bir istifham mı? Döndürüp, döndürüp ben davet ediliyorum, partim davet ediliyor.

"ÇOK ÖN YARGILAR VARMIŞ BİZİMLE İLGİLİ"

Her seferinde ben de 'Hayır' diyorum. Yani benim kadar bu konuda davet alıp, net 'Hayır' diyen de yok. Ben her şeyin farkındayım, Gülhane Parkı'ndayım. İlginç bir durum var orada, ben bir şeyi fark ettim. Çok ön yargılar varmış bizimle ilgili. Kurban keserler yani bazıları ben kalksam, o masadan.

"ÇALIŞMAYA BAŞLARSAM HERKES YANAR"

Akşener, konuyla ilgili "kimden bahsettiği" yönündeki soruya yanıt verirken, "Muhalefeti tanzim etmeye çalışan insanlardan bahsediyorum. Yani bir şeylere razı edilmeye yönelik midir? Onları bilemiyorum, çalışmadım henüz. Bak çalışmaya başlarsam yanar herkes" ifadelerini kullandı.

"ARALARINDA AYDINLAR, KANAAT ÖNDERLERİ VAR"

Muhalefeti tanzim etmek etmeyenler arasında aydınların, kanaat önderlerinin, akademik kadrodan isimlerin olduğunu öne süren Akşener, bunun kendisini şaşırttığını kaydetti. Altılı masanın 3 görevi yerine getirmek için oluşturulduğunu belirten Akşener, "Onun için kuruldu. Sonra ittifaka dönerse başka bir şey, şu an ittifak değil. Görevi, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmek, seçim güvenliği ve adayı belirlemek" dedi.

Kaynak: AA / Erdem Aksoy - Politika

Meral Akşener İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (8)

Sanane Adımdan :

Erdoğanın dediğine geliyor en sonunda herşey

36
26
yanıtYanıtla
Harun Bir:

Neden böyle lüx araclar ?

17
22
yanıtYanıtla
ferfer:

bu milleti hayatınız düzeltecez güzel günlere ulaştıracaz diyerek kandırıp tepede saltanat sürmek için yarışa girmişler olay bu en fazla vatan millet diyenide aynı hiç demeyenide aynı

7
3
yanıtYanıtla
Orhan Demir:

sonuna kadar devam, ölmek var dönmek yok, o oradan gidecek

2
6
yanıtYanıtla
ferfer:

bu partide diğer yeni partilerle aynı zamanda açıldı kuranlarsa bi dağdan bi bağdan içinde her çeşit var akp,chp ve mhp özellikle bu partiyi ön plana çıkarıyor niye???

4
4
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

atatürkün dediği gibi ülkeyi işgale talana peşkeşe gelenler geldikleri gibi giderler baki olan bağımsız sosyal demokratik laik Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti. malvarlıkları dışarıda olan bazıları gibi bizim buradan başka gidecek ne yerimiz ne malımız ne bizi kabul edecek başka bir devlet var

2
4
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Rifkin de turkmu laa?

yanıt0
yanıt0
Hasan Durmuş:

6 li masadan birazcık çıkmaz. Anlayın artik

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title