Haberler

Polisten Tortumlu Öğrencilere Erzurum Gezisi

Erzurum’un Tortum İlçesi’nde İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen organizasyonla Tortum İmam Hatip Ortaoklu öğrencilerine bir günlük tarihi ve turistik yerlerin tanıtımı kapsamında Erzurum gezisi programı düzenlendi.

Erzurum'un Tortum İlçesi'nde İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen organizasyonla Tortum İmam Hatip Ortaoklu öğrencilerine bir günlük tarihi ve turistik yerlerin tanıtımı kapsamında Erzurum gezisi programı düzenlendi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce hazırlanan Mavi Kartaneleri Projesi kapsamında Tortum İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde düzenlenen gezi programı ile öğrencilerin hem doğup büyüdükleri ilin tarihi ve turistik yerlerini gezip öğrenmesine hem de bu vesileyle birlik beraberlik duygularının tarih şuuru içerisinde benimsenmesine katkıda bulunulması amaçlanıyor.

Tortum İmam Hatip Orta Okulu'ndan 25 öğrencinin katıldığı etkinlik sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Geziye katılan öğrenciler bu programdan çok memnun olduklarını belirterek bu sayede Erzurum'un hiç görmedikleri yerlerini görme şansını yakaladıkları ve yine bu gezi sayesinde polislerle bir gün geçirmelerinin çok hoşlarına gittiklerini, polislerin çocukları bu kadar sevdiklerini daha önce tahmin etmediklerini bu sayede bunu da yaşayarak görmekten dolayı çok mutlu olduklarını söylediler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Tortum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title