Haberler

Polisten Kaçarken Vince Çarptılar

Polisten Kaçarken Vince Çarptılar, 1 Ölü 3 Yaralı

POLİSTEN KAÇARKEN VİNCE ÇARPTILAR, 1 ÖLÜ 3 YARALI

Başakşehirde, bir müzikhol çıkışı bıçakla yaralama olayına karıştıkları iddia edilen 4 kişi, kullandıkları otomobille olay yerinden kaçarken park halindeki vincin altına girdi. Hurdaya dönen otomobildeki 4 kişiden 1i olay yerinde hayatını kaybetti. 3 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza saat, 04.00 sıralarında İkitelli, Bahariye Caddesi, Marmara Sanayi Sitesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Muzaffer İpek, Hasan Başar, İsmail Gülen ve Sinan Zent, İkitellide bir müzikhole giderek eğlendi. Müzikhol çıkışı şahıslar, tartıştıkları 1 kişiyi bıçakla yaralandıktan sonra geldikleri 34 VL 189 plakalı otomobille kaçtı. Polis plakasını aldığı otomobili takibe aldı. Polisten kaçmayı başaran şahıslar, bulunduğu otomobil Bahariye Caddesinde kontrolden çıkarak park halindeki bir vince arkadan çarptı. Hurdaya dönen otomobildeki İsmail Gülen ve Sinan Zent sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. İsmail Gülen Bakırköy, Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Sinan Zent ise Bağcılar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Muzaffer İpek ve Hasan Başarı kurtarmak için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri önce Hasan Başarı sıkıştığı yerden çıkardı. Hasan Başar, ambulansla Özel TEM Hospitole götürüldü. Otomobil içinde hayatını kaybeden Muzaffer İpek ise yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkarılarak aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title