Haberler

Polisten Kaçak Sigara ve Uyuşturucu Operasyonu

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon sonucu kaçak sigara ve uyuşturucu ele geçirilirken, 4’ü Suriyeli olmak üzere 14 şahıs gözaltına alındı.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon sonucu kaçak sigara ve uyuşturucu ele geçirilirken, 4'ü Suriyeli olmak üzere 14 şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbarat çalışmalarında, Bilecik'in Bozüyük İlçesi Sulh Ceza Hakimliğinden alınan mahkeme kararı ile operasyon için düğmeye basıldı. Operasyon kapsamında ekiplerin Bozüyük Çevre Yolunda şüpheli araç ve şahıslar üzerinde yapılan uygulama neticesinde, 5 bin 412 paket kaçak sigara,1 adet 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör, 20 adet fişek, 0,77 Gram uyuşturucu metamfetamin maddesi 1,80 gram uyuşturucu sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi.

Yapılan operasyon hakkında İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ele geçirilen suç unsurları ile ilgili olarak 4'ü yasa dışı yollardan Türkiye'ye giriş yapan Suriyeli toplam 14 kişinin yakalandığı belirtildi. Açıklamada, "Yakalanan 14 şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanun Maddesi ve 6136 Sayılı Kanun Maddesi ile "Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu Madde Satın Almak Kabul Etmek Bulundurmak" suçlarından adli işlem başlatılmış, Suriye uyruklu şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılmak üzere Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir" denildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bozüyük Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title