Haberler

Polisten Gümrük Kaçağı Sigara Operasyonu

İzmir'de polisin iki ayrı depoya düzenlediği operasyonda, toplam 14 bin 460 karton gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 3 kişi yakalandı.

İzmir'de polisin iki ayrı depoya düzenlediği operasyonda, toplam 14 bin 460 karton gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 3 kişi yakalandı.

İzmir Emniyeti Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 7232/8 Sokak'taki bir depoda büyük miktarda gümrük kaçağı sigara bulunduğu yönünde ihbar aldı. Harekete geçen polis, İ.S.'nin kiraladığı depoyu takibe aldı. Depodaki hareketliliğin artması üzerine operasyon düzenlendi. Operasyonda, İ.S. ve E.D. gözaltına alındı, 14 bin 235 karton gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Polisin ikinci operasyonu ise Bornova İlçesi 891 Sokak'taki bir başka depoya oldu. Bu operasyonda ise polis S.A.'yı yakalarken, 225 karton gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Emniyet yetkilileri, her iki operasyonda ele geçirilen toplam 14 bin 460 karton sigaranın yaklaşık piyasa değerinin yaklaşık 867 bin 600 TL, engellenen kamu zararının ise 715 bin 769 TL olduğu bildirildi. Üç şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title