Haberler

Polislerin Rütbe Heyecanı

Kumluca Emniyet Müdürlüğünden başpolislik sınavına girerek kazanan 5 polis memuruna rütbeleri törenle takıldı.

Kumluca Emniyet Müdürlüğünden başpolislik sınavına girerek kazanan 5 polis memuruna rütbeleri törenle takıldı.

Kumluca Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen rütbe terfi törenine Kumluca Kaymakamı Salih Işık, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yusuf Yurdugül, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun, Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, polisler, polis eşleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, ilçede görevli 5 polisin başpolislik sınavını kazandığını söyledi. Uygulamayla Türkiye genelinde olduğu gibi ilçede de ilk defa başpolislik uygulamasının başlayacağını belirten Çetinkaya, daha önce birlikte çalıştıkları meslektaşlarının başpolisliğe terfi etmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Başpolislik rütbelerine terfi eden polis memurlarına rütbeleri Kaymakam Salih Işık, Garnizon Komutanı Yusuf Yurdugül, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun ve Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya ile eşleri tarafından takıldı.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title