Haberler

Polislerin Avukatlarının İddiası Açıklaması

Paralel yapı operasyonu kapsamında Antalya’da gözaltında bulunan 14 polisin avukatlarından Osman Yengil, "4. Sınıf Emniyet Müdürü Gökhan Tayuk’un canlı bomba olarak yakalanan bir bayanla aynı bölümde kaldığını duyduk" dedi.

Paralel yapı operasyonu kapsamında Antalya'da gözaltında bulunan 14 polisin avukatlarından Osman Yengil, "4. Sınıf Emniyet Müdürü Gökhan Tayuk'un canlı bomba olarak yakalanan bir bayanla aynı bölümde kaldığını duyduk" dedi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından paralel yapı iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 14 polis memurunun eşleri ve yakınları, TEM şubesi yakınında bekliyor. Gözaltına alınan Antalya Emniyet Müdürlüğü İstihbarat eski Müdür Yardımcısı Bülent Elaldı'nın eşi Şengül Elaldı, "Eşlerimizin arkasındayız. Bütün işlemleri savcılardan izin alarak yaptılar" dedi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü(TEM) ekipleri Cumhuriyet savcılığının usulsüz dinlemelerle ilgili soruşturması kapsamında Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa ve Diyarbakır'daki operasyonlarda istihbarattan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı, eski Antalya Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü ve yardımcısı ile komiser, komiser yardımcısı ve polis memurları olmak üzere 14 kişiyi gözaltına almıştı. Operasyon kapsamında eski İstihbarat Şube Müdürü şuan İl Emniyet Müdür Yardımcısı olan Yavuz Bölek ile birlikte, 3. Sınıf Emniyet Müdürü Bülent Elaldı, 4. sınıf Emniyet Müdürü Gökhan Tayuk, komiserler İsa Yıldırım, Asım Demirel, Rüştü Çetinkasap, Şenol Oral, polis memurları Süleyman Çark, Adem Tiyekli, Tuğba Özeser, Nihat Yalçındağ, İsa Başarı, Mehmet Durmaz, Diyarbakır'da ismi öğrenilemeyen 1 kadın polis de gözaltına alınmıştı.

Yengi, "Gözaltındaki polisler nezarethanede kimlerle kalıyor?" şeklindeki soruya şöyle cevap verdi: "Polis müdürlerinden Gökhan Tayuk'un canlı bomba olarak yakalanan bir bayanla aynı bölümde kaldığını duyduk. Yıllarca suçlu peşinde koşmuş, suçlu yakalamış, hayatını buna adamış bir insanı, canlı bomba ile aynı ortamda bırakılmasını kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum".

Müvekkillerinin sağlık durumunun iyi olduğunu kaydeden Yengil, "Sağlık durumlarında bir sıkıntı yok. Şenol Oral kısa süre önce ameliyat olmuş. Narkozun etkisi ile gözaltına alınmış. Ona da emniyette gerekli hassasiyetin tanındığını düşünüyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title