Haberler

Polislerden Kaymakam Zafer Sağ'a Ziyaret

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 169. Yıl dönümü ve Polis Haftası kutlamaları kapsamın da Daday İlçe Emniyet Amirliği personeli Kaymakam Sağ’ı makamın da ziyaret etti.

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 169. Yıl dönümü ve Polis Haftası kutlamaları kapsamın da Daday İlçe Emniyet Amirliği personeli Kaymakam Sağ'ı makamın da ziyaret etti.

Kastamonu'nun Daday ilçesinde Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 169. Yıl dönümü ve Polis Haftası kutlamaları kapsamında Daday İlçe Emniyet Amirliği personeli Kaymakam Sağ'ı makamın da ziyaret etti. Ziyarete Komiser Yardımcısı Fatih Harman'ın yanı sıra Toplum Destekli Polis Memuru İsa Kolsuz Polis Memurları, Tayfur Tekeli ve Hüseyin Ateş de hazır bulundu. Kaymakam Zafer Sağ yaptığı açıklama da "Bizim rahat, huzurlu ve güvenli yaşamamızı sağlayan Polis Teşkilatımızın kuruluşunu 169. Yıl dönümü kutluyor. Hem Daday İlçe Emniyet Amirliği personelinin hem de tüm polislerimizin hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Kastamonu Daday Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title