Haberler

Hidayet Karaca ve Tutuklu Polisler Hakkında Tahliye Bilmecesi

Güncelleme:

Silivri'de tutuklu bulunan STV Genel Müdürü Hidayet Karaca ve tutuklu polisler hakkında tahliye kararı verildi. Fakat başka bir mahkemenin bu karara itiraz ettiği iddia edildi.

İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi, Selam Tevhid ve Tahşiye davalarıyla ilgili tutuklu bulunan 75 polis ve Samanyolu TV yöneticisi Hidayet Karaca hakkında tahliye kararı verdi.

Silivri'de tutuklu bulunan polislerin avukatlarından Kemal Şimşek, Çağlayan Adliyesi'nde olduğunu ve kendilerine tahliye kararının tebliğ edildiğini söyledi.

TAHLİYE BİLMECEYE DÖNDÜ

Ancak İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliği ise Asliye Ceza Hakimliği'nin yetkisiz olduğu gerekçesiyle verilen tahliye kararlarının geçersiz olduğunu karar bağladı. 10. Sulh Ceza Mahkemesi ayrıca, Silivri Cezaevi'nin bağlı olduğu Bakırköy Savcılığı'na bir yazı yazarak tahliyelerin gerçekleştirilmemesini de istedi.

AV FİKRET DURAN: TAHLİYELER KESİN

Tutuklu bulunan isimlerin Avukatı Fikret Duran, başka bir mahkeme kararının olmadığını, tahliye kararının kesin olduğunu açıkladı. Duran, "kararların yazılması uzun sürüyor. Tahliye kararları kesin ve kararı alıp Silivri'ye gideceğiz" şeklinde konuştu.

ÇAĞLAYAN'DA ARBEDE

Peş peşe gelen kararların ardından Çağlayan Adliyesi'nde hareketli dakikalar yaşandı. Adliyeye çok sayıda Çevik Kuvvet polisi ile TOMA aracı getirildi. Polis, başsavcının adliye önünü boşaltılmasını istediğini belirterek gazetecileri ve avukatları adliyenin bahçesinden uzaklaştırmak istedi, arbede yaşandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hidayet Karaca Fikret Duran İstanbul Çağlayan Güncel Haberler

500

Yorumlar (287)

Kurmanci 13Mobil-IOS:

HDP gelecek akp bitecek kobani düşmedi erdoğan ama kürtler seni düşürecek..

68
166
yanıtYanıtla
ittifak geliyor ittifak:

ya bunlarıda salı verseler malzeme kalmayacak para lel tutkusu acaba paradanmı kaynaklanıyor ayakkabı kutularım var hanım huuuuu çık pencereye iki takara makara yapsın akapeliler

73
39
yanıtYanıtla
Av. İhsan Paksoy:

karar açıkça usule aykırıdır ve hukuken yok hükmündedir. Çünkü usule göre sulh ceza hakiminin reddi halinde karar verecek olan asliye ceza mahkemesi hakimi reddin kabulü veye red isteminin reddine karar verecektir ret kararı hakkında karar verecek hakimini yetkisini aşarak esasla ilgili karar vermesi hukuken mümkün değildir. red talebinin kabul edilmesi halinde red edilen hakimini görevi sona ereçek usulün 28. maddesine göre adalet komisyonunca görevlendirileçek Sulh ceza hakimi esasla ilgili kar verileçektir

85
19
yanıtYanıtla
he he:

paralelciler fazla sevinmeyin. kendi adamlarınızla aldırdığınız karar fazla süremez. yaptıklarınızın cezasını çekeceksiniz. eriyip gideceksiniz

25
64
yanıtYanıtla
MertMobil-IOS:

Adamlar adalete nasıl işlediyse paralel hakimler hala bi yerden çıkıyor

55
32
yanıtYanıtla
çetin:

bu nasıl bir pespayelik ve cüret. . 75 kişinin avukatı da aynı anda ve aynı hakime başvuru yapar. . daha önce görevden atılacağı belli olan hakim hepsine tahliye kararı verir. . bu adamlar bu kadar şov malzemesi üreteceklerine gitsinler uydurma tahşiye davası ile içeri tıktıkları adamlardan nasıl helallik alırız? iran ajanı diye dinledikleri tüm bürokrasiden nasıl helallik alırız? hesabını yapsınlar. .

64
22
yanıtYanıtla
müslüman:

ne olduda İslamdan bukadar uzaklaştınız. ey cemaatciler. Peygamberimize okadar zulmedildi müslümanlar okadar sabretti. Sizler sabretmesini bile bilmiyorsunuz. İslam Tektir. ve en büyük mucizede Kutsal Kitabımız Kur''an-ı Kerimdir. Artık bırakın fetullah gülenin kitaplarını Yüce Kitabımız Kur''an-ı Kerime sarılın ve okuyun Bizi kurtaracak sadece odur.

48
31
yanıtYanıtla
AKP:

AKPLİ TROLLERİN HEPSİ HABERLER COMDA MESAİYE BAŞLAMIŞ YAZIK ZAVALLILAR SİZİNDE NE MAL OLDUĞUNUZ BELLİ 17-25TE MASKE DÜŞTÜ DARBE DEDİNİZ 4 BAKAN İSTİFA ETTİ ÇELİK KASALAR KUTULAT MONTAJ DEDİNİZ HIRSIZLARA FAİZİ İLE GERİ ÇALDIKLARINI İADE ETTİNİZ RTE BİLOYA EVDEKİ PARAI SIFIRLATTI HIRSIZLAR YARALANAN HAKİM SAVCI İLE 40 BİLE YATAMADAN SALI VERİLDİ UTANMAZLAR SİZ NEYİ SAVUNUYORSUNUZ

33
43
yanıtYanıtla
habib küçük:

bu parelelciler pkk dan daha tehlikeli onlar açık düşman bu parelelciler gizli düşman .

42
29
yanıtYanıtla
paralel safsatasimobilWeb@haberler.com:

Muhterem Hocaefendimizin dualari ve onun temiz ve pak takipcileri olan bizlerin gayretleri ile haziranda akp yi devirecegiz. İnsaallah sayin Kilicdaroglu ve vatanperver bir mumin olan devlet adami sayin Bahceli ile koaliasyon hukumeti kurulup vatanimiz selamete cikacaktir. Butun dava arkadaslarim bulundugunuz yerde hangi parti daha cok milletvekili cikaracaksa oyunuzu ona verin. Hareketimize dusman akp den ne kadar cok milletvekili ekksiltirsek bizim icin kardir. Muhterem Hocaefendimizde bu yonde fikkir byan etmislerdir, hocaefendi herseyin dogrusunu bilendir insaallah.

29
42
yanıtYanıtla
Tüm 287 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title