Haberler

Polisler Öğrencilere Yap-boz Hediye Etti

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri öğrencilere polislik mesleğini anlatarak, öğrencilere yap-boz hediye etti.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri öğrencilere polislik mesleğini anlatarak, öğrencilere yap-boz hediye etti.

"Daha Güvenli Yarınları" isimli proje kapsamında okulları ziyaret eden Toplum destekli Polisler Şube Müdürlüğündeki görevli polisler öğrencilere polislik mesleğini anlatıyor. Polislik mesleğinin yanında genel asayiş, güvenlik ve trafik konusunda bilgiler veriyor.

Adıyaman Polis Amca İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Bekir Tiryaki ve Gökmen Erdoğdu isimli polisler, 5-G hafızlık sınıfında ki öğrencilere polislikle ilgili bilgi verdi. Burada öğrencilerin sorularını cevaplayan polisler daha sonra öğrencilere yap-boz hediye etti.

Polis Amca İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Ali Okur, "Polis arkadaşlara öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum. Öğrencilere polisliği daha da sevdirdiler. Öğrenci polis buluşmasında öğrencilerin polise bakış açısına olumlu katkılar sağlıyor" dedi.

Polis memuru Bekir Tiryaki ise konuşmasında, "Daha Güvenli Yarınlara Projesiyle öğrencileri ziyaret ederek polislik mesleği, nasıl polis olunur, öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplıyoruz. Daha önce ziyaret ettiğimiz okullara yap-boz ve su matarası dağıttık. Öğrencilerimizi genel asayiş, güvenlik ve trafik konusunda bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bunları öğrencilerimiz inşallah öğrenecekler. Şuana kadar 2 bin öğrenciyle bu şekilde buluştuk. Bu buluşmalarımız devam edecek" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title