Haberler

Balıkesir'de Polisin Vurduğu Hemşire Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Balıkesir'de polis eşi tarafından başından silahla vurulan hemşire Pervil Ç., hayatını kaybetti.

Balıkesir'de polis eşi tarafından başından çalıştığı hastanede 5 gün önce silahla vurulan hemşire Pervil Ç. hayatını kaybetti.

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde görev yapan polis memuru eşi E.Ç. tarafından nöbetçi olduğu Balıkesir Devlet Hastanesi'nde başından iki el kurşunla vurularak ağır yaralanan hemşire Pervil Ç., tedavi gördüğü aynı hastanede 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Balıkesir Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde hemşirelik yapan iki çocuk annesi Pervil Ç. için Balıkesir Devlet Hastanesi'nde bir tören düzenlendi. Pervil Ç.'nin cenazesi hastane morgu önünde Türk bayrağına sarılı tabuta konuldu. Balıkesir Devlet Hastanesi yöneticisi Tezcan Çetin törende bir konuşma yaparak üzüntülerini dile getirdi. Yaşanan olayın herkesi derinden etkilediğini söyleyen Çetin, "Hepimizin başı sağolsun. Bu olay hepimizi derinden üzmüştür. Arkadaşımız Pazartesi günü yaşanan üzücü olay neticesinde ağır yaralanmıştır. Bugün de kendisini ebediyete uğurladık. Kendisi örnek gösterilen bir anne ve örnek gösterilecek bir iş arkadaşımızdır. İlk beri yapılan bazı aslı astarı olmayan haberler bizleri de üzmüştür. Bu haberleri kınıyoruz. Mekanı cennet olsun" dedi.

Tören sonrası Pervil Ç.'nin cenazesi hastane morguna kaldırıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Devlet Hastanesi Tezcan Çetin Kepsut Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title