Haberler

Polisin Şüpheli Valizdeki 'Kur'an-ı Kerim' Duyarlılığı

Güncelleme:

Antalya'da şüpheli valizde inceleme yapan bomba imha uzmanı polis, valizden çıkan eşyalar arasındaki Kur'an'ı yerde bırakmayarak aracına aldı.

Antalya'da ihbar edilen şüpheli valizde inceleme yapan bomba imha uzmanı polis, valizden çıkan eşyalar arasındaki Kur'an-ı Kerim'i itinayla korudu.

Olay, saat 13.00'da Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi Gazi Bulvarı yan yolda meydana geldi. İl ve ilçeler arası yolcu indirme bindirme durağında sahipsiz valizi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Durağa gelen yunus ve merkez ekipleri yolu araç trafiğine kapatarak çevre güvenliği aldı. Ekiplerin haber vermesi üzerine olay yerine bomba imha ekipleri geldi.
VALİZDEN KIYAFETLER VE KUR'AN ÇIKTI

Özel kıyafetini giyen görevli, valizin bulunduğu durakta ilk önce araştırma yaptı. Daha sonra görevlinin itina ile açtığı valizden Kur'an'ı Kerim ve kıyafetler çıktı. Valizin tüm gözlerini arayan polis şüpheli bir durumla karşılaşmadı. Kıyafetler yere dökülürken, polis incelemesi boyunca Kur'an'ı Kerim'i elinden yere bırakmadı.
POLİS, KUR'ANI YERDE BIRAKMAYARAK ARACINA ALDI
Çalışmasını tamamlayan polis, valizde yaptığı araştırmada çıkardığı tüm malzemeleri yerdeki valize koyarken Kur'an'ı Kerim'i orada bırakmadı. Eline alarak getirdiği Kur'an-ı Kerim'i aracının ön camına koydu. Bir diğer görevli ise valizi polis merkezi ekiplerine teslim etti. Valizin şehirler arası yolcu taşıyan bir yolcudan kaldığı ve sahibine ulaşılmaya çalışıldığı belirtildi. Polis daha sonra yolu araç ve yaya trafiğine açtı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazi Bulvarı Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (3)

huzur islamda:

Allah göğsü imanlı insanları aramızdan eksik etmesin daima yardımcısı olsun

9
0
yanıtYanıtla
Mumi Mobil-IOS:

Allah uzun ömür versin inşallah

8
0
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Ölumle burun buruna olan birinin boyle yapmasi normal.nede olsa batan gemide ateist olmaz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title