Haberler

Polisin Makul Şüpheyle Sorguladığı Kişi Suç Makinesi Çıktı

Eskişehir'de polisin makul şüpheyle durdurup kimlik sorgulaması yaptığı 32 yaşındaki F.A.'nın adam öldürme, yaralama, tehdit, uyuşturucu madde ticareti yapmak gibi 14 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

Eskişehir'de polisin makul şüpheyle durdurup kimlik sorgulaması yaptığı 32 yaşındaki F.A.'nın adam öldürme, yaralama, tehdit, uyuşturucu madde ticareti yapmak gibi 14 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan F.A.'nın yanında taşıdığı çanta içerisinde polis armalı şapka, cüzdan ve yelek ile bir adet tabanca ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri dün gece Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde şüphe üzerine durdurup kimlik sorgulaması yaptıkları kişinin 14 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. Açıklamada şöyle denildi: 'Polis Vazife ve Salahiyet Kanununun İç Güvenlik Paketi ile değiştirilen maddeleri uyarınca tecrübesine ve içinde bulunulan durumdan edindiği izlenime dayanan makul sebeplere dayanarak durumundan şüphelendiği bir erkek şahsa durdurma ve kimlik sorma yetkisi çerçevesinde yapılan kimlik kontrollerinde şahsın üzerinde kimlik olmadığı, beyanlarda çelişki olduğu tespit edilmesi üzerine yapılan çalışmalar neticesinde gerçek kimliğinin 1983 doğumlu F.A. olduğu anlaşılmıştır.'

Gerçek kimliği belirlendikten sonra şüphelinin GBT sorgulaması yapıldı. Yapılan sorgulama sonunda F.A.'nın Ankara'daki ağır ceza ve asliye ceza mahkemelerince adam öldürme, yaralama, tehdit, uyuşturucu madde ticareti yapmak, ruhsatsız silah bulundurmak, silahla ateş etmek gibi toplam 14 ayrı suçtan arandığı ve hakkında yakalama kararı olduğu belirlendi. F.A.'nın yanında taşıdığı çanta içerisinde ise bir adet ruhsatsız tabanca ile kelepçe, polis armalı olan yelek, şapka ve cüzdan ele geçirildi. F.A. sevk edildiği adliyede tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi. - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Tepebaşı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title