Haberler

Karaman'da Polis Daha Önce Ceza Almamış Sürücülere Lokum İkram Etti

Güncelleme:

Karaman Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, yaptığı denetimlerde, daha önce trafik cezası almamış sürücülere, lokum ikram etti.

Karaman Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Trafik Haftası kapsamında "Ceza yerine lokum ye" uygulamasına imza attı. Uygulama kapsamında yaptıkları kontrollerde daha önce hiç trafik cezası almamış sürücülere lokum ikram etti.

SÜRÜCÜLERE TEŞEKKÜR ZARFI


İsmet Paşa Caddesi üzerinde yapılan uygulamada, durdurulan sürücülerin ehliyetleri sorgulandı. Sorgulamada şimdiye kadar hiç trafik cezası yememiş sürücülere lokum ikram edilirken, içinde 'Trafik kurallarına uyma konusunda gösterdiğiniz bu sorumlu ve duyarlı davranışınız için teşekkür ederiz' yazısının bulunduğu ve Emniyet Müdürü Mehmet Şahne imzalı teşekkür zarfı verildi.

"UYGULAMALARIMIZ SÜRÜCÜLERİN DAHA DUYARLI OLMASINI SAĞLAMAK İÇİNDİR"


Yapılan uygulama hakkında bilgi veren Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Murat Bademoğlu, "Amacımız trafikte duyarlı sürücüleri tespit etmek suretiyle sadece trafik polisinin ceza yazan değil, aynı zamanda onları ödüllendiren, onurlandıran da bir kişi olduğuna vurgu yapmak istedik. Sürücülerimizi uygulamalarımızda kontrol ediyor, ehliyetlerini sorguladığımızda ceza almadığı takdirde onlara bir de trafikte duyarlı bir vatandaş olmasından dolayı teşekkür mektubu veriyoruz. Bu uygulamamız sürücülerin trafiğe daha hassas ve duyarlı olmalarını sağlamak içindir. Uygulamalarımız Trafik Haftası kapsamında her gün devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trafik Haftası Karaman Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

YEŞİLmobilWeb@haberler.com:

UYAN TÜRKİYEM..ÖNCE VATAN,BAYRAK,EZAN...BU CHP VE HDP ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ,SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR..BUNLAR GEZİZEKALİLAR..UYANİK OL TÜRKOĞLU TÜRK,HAİNLER İCİMİZDE..OYLAR İNŞALLAH SAG PARTİ OLAN MHP YADA AKP YE...

0
0
yanıtYanıtla
YEŞİLmobilWeb@haberler.com:

CHP SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DİYEMEDİ...HDP ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ ŞEHİT EDEN PKK YA TERÖRİST DEMİYOR...BUNLARA OY VERENLERİ ŞEHİTLERİN RUHU ÇARPAR İNŞALLAH... SOL PARTİLER BEYNAMAZDİR..OYLAR SAĞ PARTİ OLAN MHP YADA AKP YE.....

0
0
yanıtYanıtla
fakir:

lokum mu tehlikeli valla yaşlıların dişleri takma ise ne olacak, gençlerde fazla yemesin değilmi yani

0
0
yanıtYanıtla
Ali cinarmobilWeb@haberler.com:

Yok ya...dogrumu..

0
0
yanıtYanıtla
adanalımobilWeb@haberler.com:

İnanmam polis dediğin aç insanlardan oluşur.ceza kesmek zevktir onlar için

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title