Haberler

Polisin Kovaladığı Otomobilden Atılan Kutudan Tüfek Çıktı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, polisle yaşanan kovalamaca esnasında otomobilin içerisinden atılan koliden kısa namlulu silahlar çıktı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, polisle yaşanan kovalamaca esnasında otomobilin içerisinden atılan koliden kısa namlulu silahlar çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, Seydişehir ilçesinden Beyşehir ilçe merkezi istikametine, içerisinde yurt içine satışı ve üretimi yasak olan kısa namlulu silahlar olduğu ileri sürülen bir aracın seyir halinde olduğu yönünde yapılan ihbar üzerine harekete geçti. Seydişehir karayolu üzerindeki Ataman Çeşmesi mevkisinde plakası verilen otomobilin gelmesini beklemeye başlayan polis, yaklaşan araca "dur" ihtarında bulundu. Aracın durmayıp yoluna devam etmesi üzerine ekiplerle otomobil arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Polisin takibi neticesinde Sanayi Sitesi içerisine girerek izini kaybettirmeye çalışan otomobilin içerisinden yol kenarına bir koli atıldığını fark eden polis ekipleri, durarak koliyi incelemeye aldı. Takipteki diğer polis araçları ise otomobili bir süre sonra durdurarak içerisindeki kişileri yakalamayı başardı.

Kolide yapılan incelemede polis, içerisinde usulsüz üretim faturasız ve irsaliyesi olmayan kısa namlulu iki av tüfeği buldu. Otomobil sürücüsü ile yanındaki kişi koliden silah çıkması üzerine polis tarafından gözaltına alınırken, silahların kendilerine ait olmadığını ileri sürerek, tüfeklerin ismini verdikleri üçüncü bir kişiye ait olduğunu iddia etti. Şüphelilerin kendilerinin emanetçi olduğunu Seydişehir ilçesinde kargo gönderisinin kabul edilmemesi üzerine koliyi Beyşehir'e getirmek üzere yola çıktıklarını anlatması üzerine polis üçüncü kişinin ifadesine başvurdu. Silahların kendisine ait olduğunu beyan eden ve internette tanıştığı bir kişiye hediye olarak kargoyla göndermek istediğini ileri süren kişi ile birlikte iki şahıs hakkında 2521 sayılı yasa kapsamında yasal işlem başlattı.

Polis tarafından el konulan silahların soruşturma kapsamında Beyşehir Adliyesi'ne teslim edileceği öğrenildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seydişehir Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title