Haberler

Polisin 'Dur' İhtarına Uymayan Otomobilden 'Havuç' Çıktı

Güncelleme:

Muğla'da 'dur' ihtarına uymayıp yoluna devam eden otomobil, yolda polis tarafından durduruldu. Araçtan ünlü oyuncu Furkan Kızılay da çıktı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 'dur' ihtarına uymayıp yoluna devam eden otomobil, yolda önlem alan polis tarafından Milas'ta durduruldu.

Otomobil sürücüsü trafik ekiplerinin uyarılarını fark etmediğini söylerken, araçtan ünlü oyuncu Furkan Kızılay da çıktı. Sigorta poliçe süresinin geçtiği tespit edilen otomobil, otoparka çekildi.

ARAÇTAN HAVUÇ ÇIKTI

Bugün Bodrum'da trafik denetimi yapan polis, 16 ARD 64 plakalı otomobili durdurmak istedi. İhtara rağmen sürücünün yoluna devam etmesi üzerine durum telsizden diğer ekiplere bildirdi.

Otomobilin gidiş güzargahı olan Milas'ın Üçyol Mevkii'nde önlem alan polis, saat 18.00 sıralarında aracı durdurdu. Tolga Kırmızı'nın kullandığı otomobilin içinden 'Çocuklar Duymasın' adlı televizyon dizisindeki 'Havuç' karakteriyle ünlenen Furkan Kızılay da çıktı.

SÜREKLİ GÜLDÜ

Otomobilin sürücüsü Tolga Kırmızı, trafik ekiplerinin uyarılarını fark etmediklerini belirtti. Polis, işlemlerini yaparken Furkan Kızılay'ın sürekli gülümsemesi dikkati çekti.

"YİNE HABERLERE ÇIKACAĞIZ"

Gazetecilerin sorularına yanıtsız bırakan Furkan Kızılay'ın, arkadaşı Kırmızı'ya "Bu akşam yine haberlere çıkacağız" dediği duyuldu. Sigorta poliçe süresinin geçtiği tespit edilen otomobil, otoparka çekildi.







Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Furkan Kızılay Bodrum Milas Muğla Önemsiz Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (33)

CAN DERSİMLİ:

LA OĞLUM BMW BİNMESİNİ BİLİYONUZ DA SİGORTA YAPMAKTAN MI ACİZSİNİZ!!

42
0
yanıtYanıtla
angara:

YA BU ÇOCUK KÜÇÜKKEN DAHA SEVİMLİYDİ SANKİ BÜYÜDÜKÇE ÇİRKİNLEŞİYOR GİBİ

32
3
yanıtYanıtla
TURANmobilWeb@haberler.com:

SANATCİLARİN ÇOĞU BOŞ İNSANLARDİR..VATANA MİLLETE,DİNİMİZE GENELDE ZARARLARİ OLURLAR...GENELDE AYYAŞ TAKİMİ,TENCERE TAVACİLAR,GEZİCİLER..BOŞ YARATİKLARDİR...

23
7
yanıtYanıtla
ErcanmobilWeb@haberler.com:

Amerikada olsaydi bu kovalamaca havuç salatası yapardı polis

25
0
yanıtYanıtla
UmursamazMobil-IOS:

Sanatçılara da dokunulmazlık ve örtülü ödenek verelim nede olsa onlarda seçilmiş insan!

23
2
yanıtYanıtla
SUNGURALP:

şımardı bacaksız

22
0
yanıtYanıtla
gayserili:

havuc degil salatalik cikmis.

20
0
yanıtYanıtla
Realistt:

Haber mi lan bu. . Banane ne zavallının biri arabadan çıktıysa! Sorsan hangi yılda yaşadığını bilmiyodur cahil

17
0
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

SÜPER OLMUŞ BU SALATALAR KENDİNİ BİR HALT SANIYOR SANATÇI ÖRNRK OLMASI GEREKİRKEN BİZİMKİLİR KÖTÜÖRNEK OLUYORLAR

17
0
yanıtYanıtla
SjsMobil-IOS:

İyi salatalık cikmamis

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title