Haberler

Polisin Asayiş Uygulaması Yaptığı Mahalle Karıştı

* Aranan şüphelileri gözaltına almaya çalışan polisi taş yağmuruna tuttular, polis gaz bombasıyla karşılık verdi.

* Aranan şüphelileri gözaltına almaya çalışan polisi taş yağmuruna tuttular, polis gaz bombasıyla karşılık verdi.

Haber-Kamera: Çağatay KENARLI, İstanbulDHA

Esenler'de bulunan Karabayır ve Tuna Mahallelerine sabah saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri asayiş uygulaması yaptı. Uygulama sırasında ekipler önceden belirledikleri adreslere Özel harekat ekipleriyle birlikte girdi. Ekipler evlerde araştırma yaptıkları sırada çevik kuvvet ekipleri çevre güvenliği aldı. Yunus ekipleri ise mahalle giriş ve çıkışlarında önlem alarak şüpheli araçları inceledi.

HACİZLİ MİNİBÜS ÇEKİLDİ

Polis ekipleri bir minibüsün hacizli olması üzerine aracın çekilmesi için trafik çekicisi çağırdı. Minibüs sahibi aracını bağlatmak istemeyince polis ekipleri ve araç sürücüsü arasında sözlü tartışma yaşandı. Minibüsün çekilmesini istemeyen bir kişi Trafik Vakfı'na ait çekicinin camını kırdı. Minibüs sahibi ikna edilerek, polis ekipleri eşliğinde araç çekildi.

ŞÜPHELİYİ POLİSE VERMEK İSTEMEDİLER, TAŞ YAĞMURUNA TUTTULAR

Ekiplerin evlerde yaptığı inceleme sonrasında hakkında arama / yakalama kararı olduğu öğrenilen bir şüpheliyi polis gözaltına almak istedi. Şüphelinin yakınları ve mahalledeki bazı kişiler buna engel olmak için polis ekiplerine taşlarla saldırdı. Çevik kuvvet ekipleri taşlı saldırı sonrasında gaz bombası ve mermisi kullanarak bu grubu dağıtmaya çalıştı.

BİBER GAZI'NDAN ETKİLENEN GENÇ KIZA KAMERAMAN YARDIM ETTİ

Polis ekiplerinin mahalle içerisine attığı gaz evlerine dolan bir anne ve epilepsi hastası olduğu öğrenilen kızı gazdan kaçmak için kendilerini evlerinin yakınındaki parkta çıktı. Bu sırada mahalleli polis ekiplerini taşlamaya devam ediyordu. Polis bu gruba karşı gaz kullanınca genç kız gazdan etkilendi fenalaştı ve yere yığıldı. Olayları izleyen bir haber kameramanı genç kızı kucaklayarak riskli bölgeden uzaklaştırdı. Mahallelinin tepkisi habercilere de yönelince onlar da olay yerinden uzaklaştı..

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esenler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title