Haberler

Polisin Asayiş Uygulaması Yaptığı Mahalle Karıştı

Güncelleme:

Esenler'de sabah saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde şube müdürlüklerinin ve Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün desteğiyle asayiş uygulaması yapıldı.

Esenler'de bulunan Karabayır ve Tuna Mahallelerine sabah saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, Güven Timleri Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş uygulaması yaptı. 500 polisin katıldığı uygulama sırasında ekipler önceden belirledikleri adreslere özel harekat ekipleriyle birlikte girdi. Ekipler evlerde arama yaptıkları sırada çevik kuvvet ekipleri çevre güvenliği aldı. Yunus ekipleri ise mahalle giriş ve çıkışlarında önlem alarak şüpheli araçları inceledi.

HACİZLİ MİNİBÜS ÇEKİLDİ

Polis ekipleri bir minibüsün hacizli olması üzerine aracın çekilmesi için trafik çekicisi çağırdı. Minibüs sahibi aracını bağlatmak istemeyince polis ekipleri ve araç sürücüsü arasında sözlü tartışma yaşandı. Minibüsün çekilmesini istemeyen bir kişi Trafik Vakfı'na ait çekicinin camını kırdı. Minibüs sahibi ikna edilerek, polis ekipleri eşliğinde araç çekildi.

ŞÜPHELİYİ POLİSE VERMEK İSTEMEDİLER, TAŞ YAĞMURUNA TUTTULAR

Ekiplerin evlerde yaptığı inceleme sonrasında hakkında arama/yakalama kararı olduğu öğrenilen bir şüpheliyi polis gözaltına almak istedi. Şüphelinin yakınları ve mahalledeki bazı kişiler buna engel olmak için polis ekiplerine taşlarla saldırdı. Çevik kuvvet ekipleri taşlı saldırı sonrasında gaz bombası ve mermisi kullanarak bu grubu dağıtmaya çalıştı.

BİBER GAZI'NDAN ETKİLENEN GENÇ KIZA KAMERAMAN YARDIM ETTİ

Polis ekiplerinin mahalle içerisine attığı gaz evlerine dolan bir anne ve epilepsi hastası olduğu öğrenilen kızı gazdan kaçmak için evlerinin yakınındaki parka çıktı. Bu sırada mahalleli polis ekiplerini taşlamaya devam ediyordu. Polis bu gruba karşı gaz kullanınca genç kız gazdan etkilendi fenalaştı ve yere yığıldı. Olayları izleyen bir haber kameramanı genç kızı kucaklayarak riskli bölgeden uzaklaştırdı. Mahallelinin tepkisi habercilere de yönelince onlar da olay yerinden uzaklaştı.

Operasyonda 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet 200 kilogramlık para kasası, 1 adet içinde çalıntı malzemeler bulunan kamyonet ve 3 araca incelenmek üzere el konurken, 18 kişi ise gözaltına alındı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Güven Timleri Esenler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title