Haberler

Polisi Şaşırtan İstek: Dayak Yemek İstiyorum, Beni Dövün

Güncelleme:

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir polis merkezine gelen 31 yaşındaki F.K., nöbet kulübesinin camını ve polis otosunu yumruklayarak "Ben dayak yemek istiyorum, beni dövün" diye bağırmaya başladı. Garip isteğini defalarca yineleyen adamın davranışı karşısında şaşkınlık yaşayan polis, bir süre önce işten çıkartılan F.K.'nın üç gündür sokakta yaşadığını öğrendi. Polisin çay ısmarladığı ve bir süre sohbet ettiği F.K. ikna olunca polis merkezinden sessizce ayrıldı.

"BEN DAYAK YEMEK İSTİYORUM, BENİ DÖVÜN YOKSA RAHAT EDEMEM"

Geçen salı günü saat 21.30 sıralarında, Kordon Caddesi'ndeki Çarşı Polis Merkezi'ne gelen F.K., nöbet kulübesinin pencere camını ve park halindeki ekip otosunu yumruklayıp, "Ben dayak yemek istiyorum. Beni dövün, yoksa rahat edemem" diye bağırmaya başladı.

Şaşkınlık yaşayan polis, davranışlarına anlam veremediği F.K.'yı sakinleştirmeye çalıştı. Yapılan kimlik kontrolünde 'canavarca hislerle acı çektirerek adam öldürmek' ve 'kamu görevlisini döverek öldürmeye teşebbüs etmek' suçlarından sabıkası olduğu belirlenen F.K.'nın üstü arandı, ancak herhangi bir suç aletine rastlanmadı.

İNATLA DAYAK YEMEK İSTEDİ

İnatla dayak yemek istediğini söyleyen F.K., bir ara kendisini görüntülemeye çalışan basın mensubuna çıkıştı. Görüntülenmek istemediğini söyleyen F.K. sonra bu kararından vazgeçerek kameraya "Polisin beni dövmesini istiyorum, çekin" dedi. Olayı gören bazı vatandaşların deli olduğuna yönelik kurduğu cümlelere sinirlenen F.K., polisler tarafından kalabalığın olmadığı polis merkezi önündeki otoparka götürüldü. Vatandaşlar ise karakol önünden uzaklaştırıldı.



"POLİS ADAM DÖVMEZ"

İkna etmek için nöbetçi amir F.K.'nın yanına geldi. Bir ay önce geldiği Marmaris'te 4 yıldızlı bir otelde garson olarak çalıştığını ancak üç gün önce çıkarıldığını söyleyen F.K., mesleğinin demir doğrama ustalığı olduğunu ve üç gündür sokakta yaşadığını söyledi. Sohbet sırasında ısrarla talebini yineleyen F.K.'ya, nöbetçi amir; "Polis adam dövmez" karşılığını verdi. Memleketi Adana'ya dönmek istemediğini ve çalışmak istediğini söyleyen F.K.'ya çay ısmarlayan polis, bir süre sohbet etti. Sohbet sonrası ikna olan F.K., sessizce polis merkezinden uzaklaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Marmaris Muğla Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500

Yorumlar (44)

Emrah deniz Mobil-IOS:

Polis dövmez hemen silahla vurur... İşi çok uzatmaz çok kibardır..,)))

10
25
yanıtYanıtla
POMPACI:

bana denk gelirsen seni 4 gün durmadan çılgınlar gibi döverim.

24
1
yanıtYanıtla
KRAL ÇIPLAKMobil-IOS:

HER BIJI HDP OYLAR HDP'YE

5
20
yanıtYanıtla
ramazan:

aynen öyle seçimlerden sonra gelseydin , nasıl istersen öyle olurdu, ama seçim öncesi geldin zamansız oldu yani.

16
3
yanıtYanıtla
aka Mobil-ANDROID:

su anda en guvenilir .en seffaf ve en cok denetlenen kurum emniyettir

12
7
yanıtYanıtla
KbrMobil-IOS:

Solcu beyni işte vursan nolcak yine çalışmıo yine çalışmıoooo

8
11
yanıtYanıtla
Cemo Nur:

Vay Anasını yaaa herif Adanadan gelmiş arkadaş şu işe bak ne varsa Adanadan çıkıyo bu Adana yaşanmaz hale geldi arkadaş yav sapıtmış adam vay beaaa

11
5
yanıtYanıtla
zaza:

kurgu, polisler insanı dövmezmiş bunun mesajını veriyorlar ama ellerine düşmeyin kaçsanızda kurtulmazsınız

8
8
yanıtYanıtla
alışmış kudurmuştan beterdir:

keşke bana geleydi ben döverdim. dün canım çok sıkkındı

10
5
yanıtYanıtla
AHMETTmobilWeb@haberler.com:

Mazlumu getirin banaaaa

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title