Haberler

İstanbul'da 'Polise Saldırı' Alarmı

Güncelleme:

Esenler'de Atışalanı Köprüsü altında yunus polislerine yönelik saldırı ihbarı üzerine, İstanbul polisi alarma geçti.

Atışalanı Köprüsü altında yunus polislerine yönelik saldırı ihbarı yapıldı. İstanbul polisi, olayın yaşandığı yere yakın bir noktada Esenler Karabayır mahallesinde çok geniş kapsamlı narkotik ve asayiş operasyonu yapıyordu. Saldırı ihbarı üzerine çoğu polis, o noktaya yöneldi.

1 POLİS YARALANDI

Köprü altında yaşanan olay şöyle gelişti: Yunus polisleri şüpheli gördükleri bir aracı durdurmak istedi. Ancak şüpheliler durmayarak aracı polisin üzerine sürdü. Bir polis, aracın çarpması sonucu yaralandı. Diğer polisler de aracı durdurmak için havaya uyarı ateşi açtı. Ancak şüpheliler kaçmayı başardı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yaralı polis ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayın gerçekleştiği yere yakın bir bölge olan Esenler Karabayır Mahallesi'nde Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde uygulama yapılıyordu. Yaralanan polisin bu operasyonu gerçekleştiren polislerin güvenliğini sağlamak için görev yaptıkları öğrenildi.

500 POLİSLE OPERASYON

Esenler'de ise yaklaşık 500 polisin katılımıyla asayiş ve narkotik suçlarına yönelik geniş çaplı operasyon gerçekleştiriliyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Esenler'deki operasyon kapsamında baskın ve aramalar, Tuna Mahallesi merkezli olmak üzere ilçe genelinde yapılıyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nün koordinesinde yürütülen operasyona, Çevik Kuvvet, Özel Harekat, Narkotik ve Güven Timleri şube müdürlüklerinin yanı sıra Yunus timleri ile Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de destek veriyor.

Genel asayiş ve narkotik suçlarına yönelik operasyonda yaklaşık 500 polis görev alıyor.

Operasyon kapsamında çok sayıda ev ve iş yerinde detaylı aramalar yapıldığı öğrenildi. Baskın yapılan bölgelerde rutin asayiş denetimleri de gerçekleştiriliyor. Giriş-çıkışları kontrol altına alınan sokaklardaki kişilerin üst araması ve GBT sorgulaması yapılıyor. Araçlar da kontrolden geçiriliyor. Metruk binalar, narkotik ve diğer suçlar açısından aranıyor.

POLİSLERLE GAZETECİLERE TAŞLI SALDIRI

Bu arada, Tuna Mahallesi'ndeki uygulamalar sırasında mahalleli bir grup, polisler ile gazetecilere taşlı saldırıda bulundu. İki gazeteci, taş isabet etmesi sonucu hafif yaralandı.

Operasyonun sonuçlarının daha sonra açıklanacağı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Esenler Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

Başkent06Mobil-IOS:

Ölse umrumda değil diyenler bi tarafınız sıkışınca polise haber verip yardım istersiniz elbet yazıklar olsun vatanını korumak için görev yapan polislerimiz sizler yüzünden ne durumlara düştü !!

33
4
yanıtYanıtla
YILDIRIMm@m.m:

Bir tarafimiz sikisiyor polis ariyoruz. Beklerken veya polis geldikden sonra aradigimiza pisman oluyoruz demi.

yanıt0
yanıt2
hedef avrupa:

çocuklarımı polis ve astsubay olmaları için yetiştiriyordum. . artık vazgeçtim avrupa vatandaşı olmasını istiyorum inşallah türkiyede yaşamazlar. . polis astsubay olsan vuruyorlar, esnaf olsan vergi vergi diye canını alıyorlar en iyisi avrupa. . banene ölenden kalandan hepsi devletin adamı

6
28
yanıtYanıtla
aristom@m.m:

Haklisin galiba kardes

yanıt2
yanıt0
GAKGOŞ MEHMET:

Çanakkaleden bir şehit başını kaldırıp çıkarsa tükürürdü o yüzüne. Bence durma hemen git. Bu ülkenin Mehmetçiğide bitmez poliside. Söz konusu vatansa senin gibiler teferruattır. . .

yanıt1
yanıt1
kıroya adam oldu:

gakkoş mehmet sus len it

yanıt0
yanıt0
birisi...:

sen git ozaman tutan mı var seni? gidersen daha iyi olur böyle düşünen biri hayatımızdan çıkar en azından

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

Hey Devlet!! varsan eğer Askerinin Polisinin can güvenliğini sağla. Yetkilerini geri ver. 3 kuruş maaşla polisin kaç saat çalıştığından haberin varmı? Hey Devlet!!1 Allah korkun varsa Polisin kul hakkını Allah sizden soracak. Polis jop kullandımı açığa alan yetkili ve adalet dağıtıcıları Allah''a nasıl hesap vereceksiniz. Unutmayın Cehennem var. Bu dünyada daha kaç sene yaşayacaksınız?

28
5
yanıtYanıtla
mehmetmobilWeb@haberler.com:

Şu havaya sıkma olayı çok saçma.avrupada olsa o araçtakiler ölmüştü..hükümet bu gibi konuları görmüyor mu..hem üzerine araba süreceksin hem kaçacaksın..sonuç yaralı polis...avrupada polise yapılsa bu havaya ateş açılmaz aracı kullanan öldürülmüştü..tabi meclistekiler anlamaz bunu..çünkü kimse onların üzerine araç süremez,yaralayamaz..sadece kağıt üzerinden görülür herşey o da havada kalır...Allah yarfım etsin bu kolluk kuvvetlerine..kör topal yasayla ülkede huzur sağlamaya çalışıyorlar..

25
2
yanıtYanıtla
tc79:

işte polise taşla saldıranların cezasını vermeli devlet moda oldu bu askere saldır polise saldır önce önünü iliklerdi insanlar rahatlık batıyor halka

24
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title