Haberler

Polisan Holding, Manifesto ile Anlaştı

Güncelleme:

Enerji, otomotiv, inşaat ve turizm başta olmak üzere hizmet verdiği yerli ve yabancı müşteri portföyüne Polisan Holding'i de ekledi.

Manifesto, perakende, finans, enerji, otomotiv, inşaat ve turizm başta olmak üzere hizmet verdiği yerli ve yabancı müşteri portföyüne Polisan Holding'i de ekledi.

Manifesto açıklamasına göre, şirket, Türkiye'nin saygın grup şirketlerinden Polisan Holding'e iş hedefleri doğrultusunda stratejik olarak planlanacak halkla ilişkiler faaliyetleri ve bu faaliyetlerin uygulanması konusunda hizmet verecek.

Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, kuruluş ilkesi olarak sürekli gelişimi benimseyen grubun, yurtiçi ve yurtdışı atılım hızını artırarak sürdürdüğünü ve Türk Kimya sektörünün öncü kuruluşlarından biri olmaya devam ettiğini ifade etti.

-"Tek bir başarı kriterimiz var: Halka açılan ilk Türk İletişim Grubu olmak"-

Manifesto Üst Yöneticisi (CEO) Selin Bozkurt da pek çok ulusal ve uluslararası markaya PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde hizmet verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Müşterilerimiz nereye giderse biz de orada olacağız diyerek Abu Dabi, Dubai, Ras Al Khaimah (Birleşik Arap Emirlikleri), Erbil, Moskova'nın ardından altıncı ofisimizi Kahire'de açtık. Aslında bir anlamda müşterilerimizle büyüdük, tecrübe kazandık ve geliştik.

Ofislerimizin bulunduğu bölgelerdeki Türk ve yabancı şirketlere iletişim danışmanlığı, etkinlik yönetimi, reklam tasarım, Turquality marka danışmanlığı ve yurt dışı yatırımcı danışmanlığı hizmetleri veriyoruz.

Şu anda 96 ülkede bize her konuda know how sağlayacak stratejik partnerlerimiz var. İleriye dönük ise tek bir hedef ve tek bir başarı kriterimiz var; halka açılan ilk Türk İletişim Grubu olmak." - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Polisan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title