Haberler

Polis Ümit Karakfa Defnedildi

Güncelleme:

Polis memuru eşi Gülşah Karakafa'yı 4 kurşunla öldürdükten sonra intihar eden komiser Ümit Karakafa, toprağa verildi.

Ankara'da boşanma davası açan polis memuru eşi Gülşah Karakafa'yı 4 kurşunla öldürdükten sonra başına tek el ateş ederek intihar eden komiser Ümit Karakafa, memleketi Aydın'ın Kuyucak İlçesi'ne bağlı Çamdibi Köyü'nde toprağa verildi. Oğlunun cenazesine son kez sarılıp, yüzünü öpen anne Fatma Karakafa ve kız kardeşi Dilek Güngör sinir kirizi geçirdi.

Ankara'da oturan 25 yaşındaki polis memuru Gülşah Karakafa, Polis Akademisi'ndeyken tanışıp sevgili olduğu 29 yaşındaki komiser Ümit Karakafa ile 4 yıl önce evlendi. Polis karı-kocanın Tokat'a tayini çıktı. 4 yıl Tokat'ta görev yapan Karakafa çiftinin arası iddiaya göre Ümit Karakafa'nın şans oyunları oynayarak yüklü miktarda borca girmesiyle bozuldu. Gülşah Karakafa, kendisine şiddet uyguladığı ve silahla tehdit ettiği gerekçesiyle kocası komiser Ümit Karakafa'ya boşanma davası açtı. Ancak Ümit Karakafa'nın tehditleri devam etti. Bunun üzerine Gülşah Karakafa, tayin isteyerek geçici görevle Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Komiser olan Ümit Karakafa'nın ise Eskişehir'in Sivrihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tayini çıktı. Ancak Ümit Karakafa, Ankara Batıkent'te oturan ve anne-babasının yanına yerleşen eşi Gülşah Karakafa'nın peşini bırakmayarak tehditlerine devam etti.

SERVİS BEKLERKEN 4 KURŞUN

Gülşah Karakafa, önceki gün sabah erken saatlerde baba evinden çıkarak 2 kadın meslektaşı ile birlikte site önünde işe gitmek için servis beklerken boşanma davası açtığı kocası Ümit Karakafa geldi. Silahını çekerek diğer 2 kadın polisi uzaklaştıran Ümit Karakafa, Gülşah Karakafa'yı sitenin içine götürdü. 'Boşanma davasını geri çek yoksa öldürürüm' diyen Ümit Karakafa, 'hayır' cevabı alınca silahını ateşledi. Gülşah Karakafa 2'si karın, 2'si de baldır kısmına isabet eden 4 kurşunla kanlar içinde yere yığılırken, Ümit Karakafa da başına tek el ateş etti. Ağır yaralanan Gülşah Karakafa, kaldırıldığı Yenimahalle Devlet Hastanesi'nde. Ümit Karakafa ise olay yerinde hayatını kaybetti.

KOMİSER KARAKAFA, KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Polis memuru karısını öldürdükten sonra intihar eden komiser Ümit Karakafa, memleketi Aydın'ın Kuyucak İlçesi'ne bağlı Çamdibi Köyü'nde toprağa verildi. Kuyucak Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınan cenaze ilk olarak babaevine getirildi. Oğlunu kaybeden acılı anne Fatma Karakafa'nın isteği üzerine cenazenin yüzü açıldı. Acılı anne Fatma Karakafa, "Çocuğum öpmedim seni önceden" diyerek oğlunun yüzünü defalarca öptü, kız kardeşi Dilek Güngör ise "Bu abim olamaz. Söyleyin bu o değil deyin" diyerek feryat etti. Sinir kirizi geçiren anne ve kız kardeş yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

BABA VE KARDEŞi TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Çamdibi Köyü camisine getirilen Karakafa'nın cenazesinin başında abdest alan babası Süleyman Karakafa ve kardeşi Ankara'da görevli üsteğmen Mustafa Karakafa taziyeleri kabul etti. Karakafa'nın cenazesine emniyet teşkilatını temsilen Kuyucak İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Ahmet Yalçınkaya katıldı. Karakafa'nın cenazesi, öğlen kılınan namazın ardından köy mezarlığına defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dilek Güngör Çamdibi Kuyucak Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title