Haberler

Polis "Torbacı"Lara Göz Açtırmıyor

Adana’da 2 Eylül günü torbacıların mesken tuttuğu Hürriyet Mahallesi’ne şok baskın yapan polis, mahallede nöbet tutarak uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor.

Adana'da 2 Eylül günü torbacıların mesken tuttuğu Hürriyet Mahallesi'ne şok baskın yapan polis, mahallede nöbet tutarak uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor.

Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek yönetiminde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terör ve Asayiş Şube Müdürlükleri 2 Eylül 2014 günü "torbacı"ların mesken tuttuğu Hürriyet Mahallesi'ne şafak vakti şok baskın düzenledi. Baskında 15 kişi gözaltına alınırken; 41 kilo esrar, çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

POLİS O GÜNDEN SONRA MAHALLEDEN AYRILMADI

Zehir tacirlerine savaş açan Zeybek, şok baskından sonra polislere mahalleden çıkılmaması talimatı verdi. Polisler her köşe başında 24 saat nöbet tutuyor. Mahalleye girebilecek torbacılara göz açtırılmıyor. Çevik kuvvet polisleri her sokak başında 10'lu timler halinde eller tetikte bekliyor. Zırhlı araçlar da hemen sokak başlarında konuşlanmış halde. Özel harekat polisleri ise ara sokakları görebilecek yüksek binalara çıkarak mahalleyi izlemeye aldı.

VATANDAŞLAR DUVARA "UYUŞTURUCUYA SON" YAZDI

Bu durumdan memnun olan vatandaşlar da 5 gündür polisin mahallede olduğunu, huzur geldiğini belirterek, "Polis bizim mahalleden hiç gitmesin. Onlar burada olduğu sürece ne kavga var ne de uyuşturucu satan var. Polis geldiğinden beri uyuşturucu satanların hiçbirini sokakta göremiyoruz. Onlar kayboldu gitti. İlk kez bu mahallede rahat bir nefes alıyoruz. Daha önce polis bu mahalleye giremiyordu bu polisler nasıl olduysa mahalleye girebildi" dedi.

Vatandaşlar uyuşturucu satıcılarından çok bıktıklarını belirterek, bu noktada polisle birlikte çalışacaklarını belirtip evlerin duvarlarına, "Uyuşturucuya son" yazıları yazdı.

Polisin mahalledeki bütün torbacıları yakalayana kadar mahalleyi abluka altına almaya devam edeceği öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Cengiz Zeybek Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title