Haberler

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü - BATMAN/ADIYAMAN/

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Adıyaman'da tören düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Adıyaman'da tören düzenlendi.

Valilik bahçesinde düzenlenen kutlama töreninde, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Atatürk Anıtı'na çelek koydu.

Törende konuşan Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Ülkenin huzur ve güvenliği, kamu düzeninin korunması ve devamının sağlanması için emniyet teşkilatının üstün gayret sarf ettiğini söyledi.

Türkiye'nin en huzurlu kentlerinin bir tanesinin Adıyaman olduğunu belirten Salmaner, şunları kaydetti:

"Terörün en yoğun olduğu dönemde bile bu özelliğini muhafaza eden Adıyaman'da teşkilat olarak amacımız, bilim ve teknolojiden en üst seviyede yararlanıp toplumun desteğini alarak suçun önlenmesinde gerekli tedbirleri almak, suç oluştuktan sonra ise araştırma ve çalışmalar sonucunda suçu aydınlatıp suçlarla hukukun üstünlüğü ve insan hakları çerçevesinde mücadele etmektedir. Ülkemizin ve Adıyaman'ın huzurunu bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecekti.''

Konuşmanın ardından Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla çeşitli dallarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kutlama tören geçişiyle sona erdi.

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü

- Polis teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü Samsun'da törenle kutlandı

SAMSUN Polis teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü törenle kutlandı.

Samsun'da Polis Meslek Yüksekokulunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy konuşma yaptı.

Emniyet teşkilatının, halkın güvenliği ve huzuru için 169 yıldır hizmet ettiğini vurgulayan Aksoy, "Nüfusumuzun büyük bir çoğunluğunun güvenlik hizmeti emniyet teşkilatımız tarafından yerine getiriliyor. Halkın güven ve huzur ortamı içinde yaşamını sürdürmesi için güvenlik hizmetleri büyük önem taşıyor. Eğer bir bölgede, bir noktada huzur ve güven ortamı yoksa, orada başka bir faaliyetten bahsetmek mümkün değildir. Hava gibi, su gibi güvenlik hizmeti de önemlidir, değerlidir" ifadelerini kullandı.

Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ise polis teşkilatının 374 bin personeliyle Türkiye'nin her köşesinde vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamasını sağlama noktasında, içinde bulunduğu her türlü zorluğu yenerek ve kendisini en kısa sürede yenileyerek fedakarlıkla çalıştığını anlattı.

Yavuz, şunları kaydetti:

"Emniyet teşkilatı suç ve suçlu ile mücadelede, her türlü kanunsuzluğa, olumsuz tutum ve davranışlara karşı, hukukun üstünlüğüne bağlı, insan haklarına saygı temelinde toplumun değerlerini koruyup kollayan ve vatandaşların hak ve özgürlüklerini rahatlıkla kullanmalarını sağlamada ve sorumluluk alma noktasında örnek bir teşkilat olup ülkemizin gelişip büyümesine bağlı olarak kendisini devamlı yenileyerek, suç ve suçluyu takipte daha modern araç, gereç ve teknolojik donanımları kullanmaktadır. Bizlerin tek gayesi yeryüzünde en kutsal varlık olan insanın, başta yaşama hakkı olmak üzere tüm haklarını korumak ve bu haklarına gelebilecek her türlü saldırıyı önlemektir."

Konuşmaların ardından Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin hazırladığı halk oyunu gösterileri sunuldu. Program, geçit töreni ile son buldu.

Törene, Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Telli, Baro Başkanı Necat Anıl, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanvekili Turan Çakır, Samsun Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Gündal ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Hüseyin Aksoy Adıyaman Türkiye Samsun Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title