Haberler

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Adana Emniyet Müdürlüğü, resepsiyon düzenledi.

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Adana Emniyet Müdürlüğü resepsiyon düzenledi.

Fatih Polis Lokali'ndeki resepsiyona, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve eşi Aylin Coş, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü, ABD'nin Adana Konsolosu John L. Espinoza, çeşitli kamu kurumlarının müdürleri, belediye başkanları ve polis memurları ile diğer davetliler katıldı.

İl Emniyet Müdürü Zeybek, resepsiyondaki konuşmasında, güvenlik hizmetlerinin toplum hayatının vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu söyledi.

Güvenliğin olmadığı yerde toplumsal yaşamdan bahsedilemeyeceğini ifade eden Zeybek, "Adana'da güvenlik hizmetleri sunarken tüm kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde, büyük bir özveriyle evrensel hukuk çerçevesinde, ülkemize ve insanımıza en üst seviyede yarar sağlamak, hukukun üstünlüğünü sağlamak, özgürlük-güvenlik dengesini koruyarak güvenlik hizmeti vermek için çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

Daha sonra, Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere davetliler tarafından ödülleri verildi. Ardından Adana Emniyet Müdürlüğü'nün "Biz Ebruyuz" Projesi kapsamında yoğun göç alan mahallelerden seçilen çocuklardan oluşturulan koro, şarkılarını seslendirdi. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Adana Emniyet Müdürlüğü Hüseyin Avni Coş Cengiz Zeybek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title