Haberler

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Simav ilçesinde, hafta dolayısıyla tören düzenlendi.

Simav ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Hükümet konağı önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Komiser Mehmet Hadi Güçlü, burada yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatı'nın, kurulduğu günden bugüne, vatandaşların en temel ihtiyaçlarından biri olan güvenlik ihtiyacını temin etmek amacıyla etkili bir şekilde hizmet verdiğini söyledi.

Güçlü, şunları kaydetti:

"Sokaklarında emniyet ve asayişin hüküm sürmediği toplumlarda hayatta kalmak, başkalarıyla iletişim kurmak, ibadet etmek, mal mülk edinmek ve bunları muhafaza etmek hatta yeni bir nesil dünyaya getirmek ve yetiştirmek dahi zorlu bir mücadeleye dönüşecektir. Polis teşkilatının varlığı işte tam da bu noktada anlam kazanmaktadır. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamalarını temin edebilmek amacıyla, emniyet ve asayişi hakim kılmak için onlar adına bu zorlu mücadele polislerimiz tarafından verilmektedir."

Törene, Simav Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Simav Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Mustafa Akyer, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Simav Emniyet Müdürü Levent Kütükalan, Simav Müftüsü Yakup Yüksel ve vatandaşlar katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title