Haberler

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Güncelleme:

Mersin Valisi Güzeloğlu, "Emniyet teşkilatımız, sadece güvenlik alanında değil, sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere katkı sağlamakta" dedi.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Emniyet teşkilatımız, sadece güvenlik alanında değil, sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere devletin temel görevlerinin ifası noktasında, devlet ve millet kaynaşmasının gerçekleşmesi adına çok önemli katkı sağlamakta" dedi.

Güzeloğlu, polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar'ı ziyaretinde, emniyet teşkilatının, inandığı değerler uğruna başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi. Kentteki huzur ve emniyet ortamının sağlamasında polislerin büyük katkısı olduğunu ifade eden Güzeloğlu, "Polisimizin en büyük desteği, yine içinden çıktığı Mersin halkından aldığını ifade etmek isterim. Emniyet teşkilatımız, sadece güvenlik alanında değil, sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere devletin temel görevlerinin ifası noktasında, devlet ve millet kaynaşmasının gerçekleşmesi adına çok önemli katkı sağlamakta" diye konuştu.

Güzeloğlu'na, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yıldırım, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ömer Uyan ve Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Tayyar Şen eşlik etti. Bu arada, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, ziyaretten önce Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Bahar, polis teşkilatının 169 yıldır gösterdiği üstün başarı ve çalışma azmi ile toplumun huzuru olma onurunu yaşadığını ifade etti. Teşkilatın, vatanı, bayrağı, milletin birlik ve beraberliğini korumak için canını ortaya koymaktan çekinmediğini belirten Bahar, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Törende, "Yenigün Projesi" kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ile tabanca atışlarında başarı gösteren personele ödül verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Basri Güzeloğlu Hüseyin Bahar Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title