Haberler

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Zonguldak ve Alaplı ilçesinde tören düzenlendi.

Polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla  Zonguldak ve Alaplı ilçesinde tören düzenlendi.

Valilik önünde düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak, yaptığı konuşmada, Türk polisinin, yasaların kendisine verdiği yetki kapsamında huzur ve güvenliği temin etmek ve devletin bölünmez bütünlüğünü korumak amacıyla zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalıştığını söyledi.

Güvenlik hizmetlerinin sunumunda sivil katılım, şeffaflık, denetime açıklık, hesap verebilirlik gibi evrensel değerlere önem verildiğini dile getiren Sazak, şöyle konuştu:

"Değişen dünyaya uyum sağlayarak bilgi çağının gerekleri doğrultusunda yeniden yapılandırılan teşkilatımız ulaştığı yüksek teknolojik seviye, personel kalitesi ve performansı ile çağdaş dünyanın en saygın polis teşkilatları içerisinde de önemli bir yer edinmiştir. Çağdaş demokratik değerlere bağlı, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, insan haklarına saygılı, sürekli gelişen ve kendini yenileyen emniyet teşkilatı demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin savunucusu cumhuriyetin Atatürk ilke ve inkılaplarının koruyucusudur."

Alaplı

Alaplı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş tarafından anıta çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Tektaş, yaptığı konuşmada, her zaman milletin hizmetinde olduklarını vurgulayarak, "İlçemizin huzur ve güvenliğini sağlanmasında değerli halkımızın sevgi ve desteğini aldık. Bundan sonra yapacağımız hizmetleri de aynı inanç ve özveriyle sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Programa, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç,  Belediye Başkanı Nuri Tekin, daire amirleri ve polisler katıldı. - Zonguldak

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Metin Seyfi Sazak Zonguldak Alaplı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title