Haberler

Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Kazan Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.

Polis teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü, Kazan Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Ömer Bülent Akdoğan, emniyet teşkilatının sadece suç ve suçlularla mücadele eden bir kurum olmadığını aynı zamanda hasta ve yardıma muhtaç vatandaşlara her zaman yardım elini uzatan bir sosyal hizmet kurumu olduğunu belirterek, "Sevgili meslektaşlarım değişen teknolojinin beraberinde getirdiği suç çeşitleriyle mücadeleniz esnasında mesleki yenilikleri takip ederken şerefle taşıdığımız üniformamızın saygınlığını üzerimizde hissederek güvenlik hizmetinde kalite ve süreklilikten ödün vermemeliyiz" dedi.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk de konuşmasında "Kazan hızla büyüyor, gelişiyor değişiyor. Bunca göç almasına karşın toplumsal olayların azlığı ve sosyal barışın en üst düzeyde olduğu bir ilçede yaşıyoruz. Bu hoşgörü ortamının devam etmesine katkı sağlayan başta emniyet güçlerimize ve halkımıza teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından ilçedeki okullar arasında açılan polis konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kazan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurunun 7 yaşındaki küçük kızı Zeynep Çiçek'in İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere okuması büyük alkış aldı.

Törene, Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabidek, gaziler ve vatandaşlar katıldı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Lokman Ertürk Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title