Haberler

Polis Teşkilatına Gazetecilerden 169. Yıl Pastası

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü'nde pastalı kutlama yapıldı.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü'nde pastalı kutlama yapıldı.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan ve Emniyet mensuplarının katıldığı törende, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, Basın İlan Kurumu Kastamonu Şubesi Müdürü Yaşar Kuru, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler hazır bulundu. Gazeteciler Cemiyeti olarak kendileri için hazırladıkları pastaya teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, "Türk Polis Teşkilatı'nın 169. yıldönümü dolayısıyla bugün son etkinliklerimizi yapıyoruz. Bu mutlu günümüzde Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti de bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı nezdinde tüm basın çalışanlarına pasta hazırladıkları için de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Milletin huzurlu ve güvenli bir yaşam sürmesi için gece gündüz demeden her türlü tehlikeyi göğüsleyerek çalışan ve ülkenin nizamını sağlayan Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümünü Kastamonu basını olarak kutladıklarını ifade eden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ise, Kastamonu polisi ile Kastamonu basınının bugüne kadar iyi bir uyum içerisinde çalıştığını ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğini belirtti. Yılmaz, "Meslektaşlarımız her zaman doğruları yazmak için büyük çaba göstermektedir. Kastamonu basını, doğruya ulaşmak ve haberi kaynağa doğru bir şekilde aktarmak için çalışıyor. Bundan sonra da gazeteci ve polis beraber uyum içerisinde çalışacaktır. Bu özel gün vesilesiyle Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti olarak 1 Ocak 2014'te gündeme getirdiğimiz bir önerimizi buradan bir kez daha seslendiriyoruz. Yapımı devam eden Ilgaz Tüneli'ne, Ilgaz Dağı'nda şehit düşen Recep Şahin'in adı verilsin. Dün olduğu gibi bundan sonrada canımızı, namusumuzu ve malımızı güvenle emanet edeceğimiz polis teşkilatımızın kuruluşunun 169. yılını tekrar kutluyor, bütün polislerimizi yaptıkları bu şerefli görevleri için tebrik ediyoruz" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Ilgaz Yerel Haberler

title