Haberler

Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Vali Öz: "Devlet olarak şehit ailelerimize ve gazilerimize sahip çıkmak ve onların yükünü hafifletmek için ne gerekiyorsa yapmaya gayret ediyoruz"

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, "Devlet olarak şehit ailelerimize ve gazilerimize sahip çıkmak ve onların yükünü hafifletmek için ne gerekiyorsa yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

Vali Öz, polis teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Polis Meslek Yüksekokulunda düzenlenen yemekte, şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Yemeğe, Vali Öz'ün yanı sıra eşi Rukiye Öz, İl Jandarma Komutanı Albay Turgay Aras, Emniyet Müdürü Murat Köksal, Trabzon Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Cihan Alagöz, EMŞAD Trabzon Şube Başkanı Songül Erdem ile çok sayıda şehit ve gazi aileleri katıldı.

Şehit aileleri ve gazilerle belli zamanlarda, belli günlerde bir araya gelerek birlikte olmaya gayret gösterdiklerini belirten Vali Öz, "Bugün de şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve polislik mesleğine adımını yeni atmış genç polis adaylarımız ile bir araya geldik. Yemekten ziyade bir arada, dayanışma içerisinde olmamız önemli" dedi.

Devlet olarak bütün kurumlarla şehit aileleri ve gazilere sahip çıkmak ve onların yükünü hafifletmek içen ne gerekiyorsa yapmaya gayret ettiklerini kaydeden Vali Öz, "Bu millet sizlerin çocuklarına şükran borçludur. Kaybedilen canları geri getiremeyiz ama onların emanetine sahip çıkararak, onlara olan görevlerimizi bir nebze olsun yerine getirmiş oluruz" ifadelerini kullandı. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Abdil Celil Öz Trabzon Yerel Haberler

title