Haberler

Polis, Tekirdağ'da 750 Öğrenciyi Sinemaya Götürdü

Güncelleme:

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, başlattığı proje kapsamında kentte öğrenim gören 750 öğrenciyi sinemaya götürdü.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, okullardaki ''akran zorbalığı'' ile mücadele için başlatığı proje kapsamında kentte öğrenim gören 750 öğrenciyi sinemaya götürdü.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tarık Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okullarda meydana gelen şiddet olaylarının önüne geçmek, aynı yaş grubundaki öğrencilerin birbirine karşı zorbalıklarını engellemek ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla 'akran zorbalığı' adı altında bir proje başlatıklarını belirtti.

Tekin, proje kapsamında, Namık Kemal Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğretim görevlileri tarafından servis şoförlerine, yaşı büyük öğrencilere ve velilere konferanslar verilerek konuya duyarlılığın arttırılmaya çalışıldığını söyledi.

Konuyla ilgili ilkokullarda yaşı küçük öğrencilere de konferanslar verildiğini belirten Tekin, "Konferansların yanında eğlence olsun diye bu gün de olduğu gibi, çeşitli okullarımızda daha önce sinemayla tanışmamış, bu havayı solumamış öğrencilerimizi sinemayla tanıştırdık. Hedefimiz bu gün toplam 20 okulda yaklaşık 750 öğrenciyi sinemayla buluşturmak. Aynı zamanda gelecekte polise karşı oluşabilecek sevgisizliği ortadan kaldırmak" diye konuştu.

-sinema

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title