Haberler

Polis Tabancası Kazayla Ateş Alınca 1 Kişi Öldü

İzmir’in Menemen ilçesinde, kardeşler arasında çıkan kavgaya müdahale etmek isteyen polisin, tabancasının ateş alması sonucunda bir kişi öldü.

İzmir'in Menemen ilçesinde, kardeşler arasında çıkan kavgaya müdahale etmek isteyen polisin, tabancasının ateş alması sonucunda bir kişi öldü.

Olay, bugün akşam saatlerinde Çaltı Köyü Çınarlıdere Mahallesi'nde gerçekleşti. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Menemen biriminde görevli polis memuru D.G., sokakta bıçakla kavga eden iki kişiyi ayırmak amacıyla müdahale etmek istedi. Kavga eden kişileri korkutmak ve ayırmak amacıyla belinden çıkardığı beylik tabancası kazayla ateş alarak kardeş oldukları öğrenilen kişilerden Emrah Demir'e isabet etti. Olayı gören vatandaşlar jandarma ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede Emrah Demir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis memuru D.G. jandarma ekiplerine teslim olurken, Emrah Demir'in cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emrah Demir Menemen Çaltı İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

tarihçi:

allahtan korkun doğru haber yapın polis arkadaşlarıyla evi basıp adamı öldürüyor. gidin o aileyi bir görün. kazaymış heee. bir çocuk ve hamile kadın kaldı geride kazaymış. . . biz de yedik

2
3
yanıtYanıtla
insanlikmobilWeb@haberler.com:

Kazayla mi , polis adamlarin evini basti kardeş kavganin arasına girdi ve kurban oldu , yaziklar olsun polis birde

1
1
yanıtYanıtla
mehmet basakmobilWeb@haberler.com:

Olen kisi benim cocukluk arkadasim kazayla filan oldugu yok resmen cinayet islendi Allah a havale ediyorum o gelip oldurenleri

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title