Haberler

Polis, Şiddet Gören Kadını Kapıyı Kırarak Kurtardı

Güncelleme:

Antalya'da, erkek arkadaşının şiddetine maruz kalan 25 yaşındaki Reyhan B., polis ve itfaiye ekiplerinin evin kapısını kırmasıyla kurtarıldı.

Antalya'da, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Soner H.'nin şiddetine maruz kalan 25 yaşındaki Reyhan B., polis ve itfaiye ekiplerinin evin kapısı kırılarak kurtarıldı. Olay, saniye saniye kameralarla kaydedildi.

Merkez Muratpaşa İlçesi'ne bağlı Kızılsaray Mahallesi 60 Sokak'ta sabah saatlerinde bir erkeğin kadına şiddet uyguladığı, elinde bıçak olduğu ihbarını alan polis harekete geçti. Görgü tanıklarının kadın ve erkeğin apartmanın birinci katına çıktığını söylemesi üzerine polis, belirtilen dairenin kapısını çaldı. Kapı açılmazken, içeriden bir kadının yardım çığlıkları yükseldi.

KAPI KIRILDI

Polis, savcının talimatıyla kapının kırılması için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerini çağırdı. Gelen ekiplerin kapıyı kırmasından sonra daireye giren polis, şiddet uyguladığı belirtilen Soner H.'yi etkisiz hale getirip gözaltına aldı.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri de Soner H.'nin kız arkadaşı olduğu ileri sürülen şiddet mağduru Reyhan B.'yi hastaneye götürdü.

Olay yerinde yaşananlar kamera ile kaydedilirken, komşular çiftin oturdukları eve yaklaşık 1 ay önce taşındıklarını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title