Haberler

Polis, Şanlıurfa'da Terör Örgütü PKK'nın Kuryelerini Yakaladı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de terör örgütü PKK/PYD'ye yönelik operasyonda, terör örgütü adına kuryelik yapan 2 kişi yakalandı.

Güvenlik güçleri, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde terör örgütü PKK/PYD'ye yönelik operasyon yaptı. Operasyonda 2'si kurye 17 kişi gözaltına alındı.

TERÖRİSTLERİN İLÇE MERKEZİNDE BAZI ADRESLERDE BARINDIĞI BELİRLENDİ

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK/PYD mensuplarının ilçe merkezinde bazı adreslerde barındığını tespit etti.

EŞZAMANLI OPERASYONLAR DÜZENLENDİ

Yenişehir, Barış ve Cumhuriyet mahallelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, terör örgütüne yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla 15 kişiyi gözaltına aldı.

PKK'NIN KURYELERİ YAKALANDI

Şüphelilerin verdikleri ifade doğrultusunda, Yeni Mahalle'deki bir evde yakalanan 2 kişinin ise örgüt adına kuryelik yaptıkları belirlendi. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: Hürriyet.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ceylanpınar Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Fatih:

Allah belanızı versin. Güzelim memleketimin huzurunu bozan vatan hainleri.

40
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU ZERDUŞLARI ALIN GÜZEL ETEK GİYDİRİN VE SONRA ÖMÜR BOYU ZİNDANA ATIN YADA İDAM EDİN VATAN HAİNLERİNİ AMA ETEK GİYDİRMEYİ UNUTMAYIN BU ZERDUŞTLARA DİYARBAKIRDA HALEN ZERDUŞT ETEKLİ YANDAŞLARI VAR EŞEK GİBİ ZIRLIYORLAR DEVLETE LAF ATIYORLAR DİYARBAKIRDA ZERDUŞLAR VAR EŞEK GİBİ ZIRLARLAR ERGEÇ DEVLETİMİZ ONLARA ETEK GİYDİRECEK NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE NE MUTLU VATAN TÜRKİYE DİYENE .

27
2
yanıtYanıtla
pillow fighter:

tc kimliği taşıyan vatandaşlarımız maşallah vatanına bayrağına pek sadık pek sevgi dolu, maşallah maşallah :))

4
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

aziz türk milleti birlik beraberlik olun vatana bayrağa devlete sahip olun zerduşlara asla güvenmeyin memleketi onlar satarlar bu zerduşlar istiklal marşını okumazlar marşımı vatanımı bayrağımı sevmeyen bizden değil onlardan dost olmayın yüzünüze güller arkanızda hainlik kalleşlik yapar allah türk milletini korusun birlik olun vatan hainlerini yurt edinmeyin tek millet tek bayrak tek devlet olun tek vucut olun aziz türk milleti aziz gibi su olun

11
1
yanıtYanıtla
VATANIM CANIM TÜRKİYE:

Kürtler ve Türkler dinine bağlı insanlardır. Bu olayları yapanlar Kürt adı altında kimliklerini gizleyen ermenilerden başkası olamaz. Bursadaki camide yapılan patlatmadan belli olmuyor mu. Müslüman camide olay çıkarır mı. 1915 kalma ermeni kalıntıları güya öç peşindeler. Artık uyanın ermenilerin oyunlarını görün.

6
3
yanıtYanıtla
pillow fighter:

yer ceylanpınar, çarşıda bir dükkan, içinde bir hacı, oğulları ile birkaç katlı evde kalıyor, ev komple kaçak elektrik, hacı emmi namazında niyazında, oğlanlar devlet kurumunda 4er bin lira maaşlı personel, onlar da namazında niyazında, evde kaçak eşya dolu, çarşı mı, el arabalarında satılıyor, karışan eden var mı yok :)) devlet var mı, ehhh azıcık, o zaman ne diyoruz, allah devletimize zeval vermesin :))) hahaha

3
3
yanıtYanıtla
dersimli alevi:

bir çöplüğe götürüp kafalarına sıkın gitsin.

4
0
yanıtYanıtla
gazman:

burunlarına osurayım.

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU ZERDUŞ ETEKLİYİ VE SOYUNU ARAŞTIRIN KESİN SOYLARI ZERDUŞ BU AŞAĞLIKLARI ASIN YADA LAĞAM KANALINA BIRAKIN ZERDUŞ HDP SAHİP OLSUN İTLERİNE BURASI MUŞTUR BÖLÜCÜLERE YOL YOKUŞTUR

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title