Haberler

Polis Şalvar Bağından Kimlik Tespiti Yaptı

Adana'da Seyhan Baraj Gölü'nde bulanan cesedin kimliğini polis, şahsın üzerindeki şalvarda kullanılan bağından tespit etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Sıraçam ilçesinin Çiçekli Mahallesi Seyhan Baraj Gölü'nde 20 Ocak 2015 günü meydana geldi. Gölde bir ceset gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler cesedi sudan çıkartarak inceleme yaptı. Olay yerine cinayet olma ihtimaline karşılık cinayet polisleri de geldi. Şahsın üzerinden kimlik çıkmadığı için cesedin kimlik tespiti yapılamadı. Bunun için polis cesedin parmak izini alıp kayıp başvurularını incelemeye başladı.

CİNAYET POLİSİ ŞALVAR BAĞINA DİKKAT ÇEKTİ

Polis, kimlik tespiti yapmaya çalışırken cinayet büro amirliğinde çalışan bir polis memurunun dikkatini cesedin üzerindeki şalvarda bulunan bağ çekti. Polis memuru şalvarda lastik bağ kullanıldığını, bu çevrede şalvar giyenlerin lastik bağı kullanmadığını, genelde iplik bağ kullandıklarını, lastik bağı Kozan ilçesindeki vatandaşların kullandığını söyledi. Bu tespit üzerine ekipler Kozan polisi ile irtibata geçerek kayıp başvurusu yapılıp yapılmadığını sordu. Ceset, üzerinde gerekli inceleme yapıldıktan sonra otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

İŞSİZ OLDUĞU İÇİN 16 GÜN ÖNCE EVDEN AYRILMIŞ

Kozan polisi yaptığı araştırmada, 7 Ocak 2015 günü İsa Güvercin isimli vatandaşın (29) annesi Asiye ve babası Ali Güvercin'in kayıp başvurusu yaptığını belirledi. Ailenin başvurusunda 5 Ocak 2015 günü İsa'nın evden çıktığı, bir daha dönmediği, işsiz olduğu için bunalıma girdiği, psikolojisinin bozuk olduğu tespit edildi. Bunun üzerine aile Adana'ya çağrılarak morga getirildi. Anne ve baba morgda cesedin oğulları İsa Güvercin'e ait olduğunu belirledi.

DARP VE ATEŞLİ SİLAH YARASI YOK

Polis yaptığı incelemede, Güvercin'in intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor. Güvercin'in cesedinin üzerinde yapılan incelemede herhangi bir ateşli silah yaralamasına ya da darba rastlanmadı. Ancak sağ bacağında lastik bağlı olduğu ve koptuğu belirlendi. Polis, Güvercin'in lastiğe taş bağlayıp kendisini suya attığını, aradan 16 gün geçtikten sonra bulunduğu için lastiğin çürüyerek koptuğunu tahmin ediyor. Güvercin'in cenazesi otopsi yapıldıktan sonra ailesi tarafından alınarak Kozan'da toprağa verildi. 

FATİH KEÇE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Baraj Gölü Çiçekli Kozan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title