Haberler

Polis, Polisi Üniformasıyla Gözaltına Aldı

Güncelleme:

İstanbul'da bu sabaha karşı başlayan operasyonlarda bir polisin gözaltına alındığında üniformalı olması dikkati çekti.

İstanbul polisinin gece yarısı başlattığı, günün ilk ışıklarında da süren operasyonlarda aralarında İstanbul Emniyetinin üst düzey kadrosunda görev yapmış eski emniyet müdürlerinin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İlgili Haberler

Gözaltına alınanların, 17 Aralık ve 25 Aralık soruşturma ve operasyonlarında görev yapan polisler olduğu belirtilirken, gece yarısı başlayan operasyona dair ilk görüntüler hastanede kaydedildi. Saat 03.30'dan itibaren gözaltına alınanlar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sağlık kontrolü için getirilmeye başlandı.

ÜNİFORMALI POLİS GÖZALTINDA

Bu arada gözaltına alınanlar arasında bulunan bir polisin hastaneye getirildiğinde resmi üniformasını üstünde taşıyor olması dikkati çekti. Hastaneye girişte üzerinde sadece resmi kıyafeti bulunan polise meslektaşları, sağlık kontrolünden sonra Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün (TEM) yeleğini giydirdi.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (74)

sami erol:

hırsızların özgür,polislerin iÇeri atıldığı YENİ TÜRKİYE...

51
26
yanıtYanıtla
MASUMSUNUZ BİLİYORUM:

ama size acımıyorum, 5 yıl önce AKAPE ile ergenekon masalını uydurup AKAPE nin ekmeğine yağ sürerek bütün vatanseverlerin içeri atılmasına sebep olmuştunuz. Şimdi AKAPE nin size ihtiyacı kalmadı ve bu kirli ilişki ortaya çıkmasın diye sizi yok ediyor.

37
18
yanıtYanıtla
yürek mi yedin sabah sabahabc@yahoo.com:

gel o lafı yüzüme söyle sıkıysa, burdan erkeklik kolay..

yanıt0
yanıt0
cem tuna:

SORU:Bir Başbakan ve Bakanlar düşünün kendileri ve aileleri hakkında görevi kötüye kullandıkları ve rüşvet aldıklarına dair iddialar var. Bu iddialar ortaya çıktığı zaman RTÜK kanalı ile bütün TV''lere yayın yasağı getiriyorlar,iddiaların ortaya atıldığı internet sitelerini,ancak baskıcı rejimlerde görülen şekilde, kapattırıyorlar..Normal bir zeka seviyesine sahip vatandaş bu konuda ne düşünür?

38
17
yanıtYanıtla
ersin:

kısaca diyor ki ben dünyadaki en büyük terör örgütlerinden biriyim bana dokunursan pişman olursun türkiyenin yarısını da mala bağladım yanıma aldım istediğim gibi yaparım kaçakcılığı zimmeti ihaleciliği yobazlığı hainliği

39
12
yanıtYanıtla
AYŞE:

AKP VE KOYUNLARI BU ÜLKEYİ NE HALE GETİRDİNİZ YAZIKLAR OLSUN SİZE.HIRSIZI YAKALMAK SUÇ OLDU .HIRSIZI DEĞİLDE HIRSIZI YAKALAYAN SUÇ OLDU.RTE 2001 YILINDA PARMAĞINDAKİ YÜZÜĞÜ GÖSTERİYORDU TEK MAL VARLIĞIM BU DİYE ,BİZ ÇARIKLA GELDİK DİYORDU. NE OLDU DA 10 YIL İÇİNDE DÜNYANIN EN ZENGİN BAŞBAKANLARI ARASINA GİRDİN .ÇOCUKLARIN BU GEMİCİKLERİ NERDEN ALDI.ALLAHIN ADALETİ YÜCEDİR SANADA SIRA GELECEK BU KUL HAKKINI ALLAH YEDİRMEZ SANA .

34
15
yanıtYanıtla
DUYARLI VATANDAŞ:

Etme bulma dünyası.herkes yaptığının cezasını çekecektir. Bu polisler orduya kumpas kurarak yüzlerce masum insanı içeri attırmadılarmı.

26
19
yanıtYanıtla
cem tuna:

Soru:Bir başbakan düşünün oğlu ile yaptığı konuşmalar bir şekilde dinlenmiş ve servis edilmiş... Bir yandan bunların hepsi Montaj diyor,diğer yandan ''kriptolu telefonları bile dinlemişler'' diyor. Bir bakan düşünün gazeteci ahbabı ile görüşürken kutsallardan adeta temel fıkraları gibi bahsediyor,''makara'' yapıyor. Sonra Gazeteci bu görüşme için özür diliyor.. Ancak sonra hükümetin emrinde olan bir kurum görüşmenin ''Montaj'' olduğunu söylüyor... Normal bir zeka seviyesindeki vatandaş bunu nasıl anlamalı?

33
12
yanıtYanıtla
gazzeli ölüyor:

gazzeyi ışidi unutturmak için mi ?

31
14
yanıtYanıtla
ahmetdtoxin@gmx.de:

banane olum gazzeden araplarin sanki cok umrundayiz.

yanıt0
yanıt0
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title