Haberler

Polis Otomobilde İntihar Etti

Güncelleme:

Mersin'de ailevi problemleri olduğu öne sürülen polis memuru, evinin bulunduğu sitenin bahçesinde beylik tabancasıyla yaşamına son verdi.

Mersin'de bunalıma giren polis memuru 51 yaşındaki Turgut Can, oturduğu sitenin bahçesindeki otomobilin içinde tabanca ile intihar etti.

BEYLİK TABANCASIYLA KAFASINA ATEŞ ETTİ

Olay, merkez Toroslar ilçesi Çağdaşkent Mahallesi'ndeki Emek Sitesi'nin bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, ailevi problemleri olduğu öne sürülen Mersin Adliyesi'nde görevli polis memuru 51 yaşındaki Turgut Can, evinin bulunduğu sitenin bahçesinde, kendisine ait 33 TH 259 plakalı otomobilin içinde beylik tabancasıyla kafasına ateş etti.

SİTE SAKİNLERİ POLİSİ ARADI

Silah sesini duyan site sakinlerinin ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri, yaralı meslektaşlarını direksiyon başında kanlar içinde buldu. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Turgut Can, ambulansla kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, ölen meslektaşlarının aracında inceleme yaptı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Toroslar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (7)

Olay:

intihar Polis teşkilatında epey duyduğumuz bir vaka hiç kimse bukadar intihar vakası varken bunlar niçin intihar ediyor diye sormuyor herhalde

57
2
yanıtYanıtla
limon:

o kadar maaşa rağmen demek ki olmuyor..

7
51
yanıtYanıtla
....:

polisleri daima maaşlarıyla tanırsınız da birinizde çıkıp demiyor ki bu adamlar gece gündüz çalışıyor.

43
3
yanıtYanıtla
DEMET:

ALLAH rahmet eylesin diyeceğim inş. eder..yazık!ALLAH KİMSEYİ CANINA KIYACAK DURUMA GETİRMESİN İNŞ.

29
0
yanıtYanıtla
tahammul:

Allah rahmet etsin kimse bu duruma düşmesin polisler maaşlarının yetmediğini düşünüyolarsa bırakıp başka bi iş yapsınlar yapabilirlerse tabii aldıkların maaşın yarısına çalışacak bir sürü insan var unutmasınlar..

3
10
yanıtYanıtla
mahir:

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste Allah rahmet etmesin

1
7
yanıtYanıtla
rumuz:

bunalım bunalım bunalım huzur yok ki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title