Haberler

Polis Okulu Öğrencileri Kan Verdi

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) öğrencileri, Türk Kızılayı Eskişehir Batı Anadolu Kan Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte kan bağışında bulundu.
Okulda düzenlenen etkinlikte konuşan PMYO Müdürü Müjdat Karagöz, etkinlikte...

Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) öğrencileri, Türk Kızılayı Eskişehir Batı Anadolu Kan Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte kan bağışında bulundu.

Okulda düzenlenen etkinlikte konuşan PMYO Müdürü Müjdat Karagöz, etkinlikte 140 öğrencinin kan vereceğini belirtti. Karagöz, şuanda ilaç kullanan ve rahatsızlığı bulunan diğer öğrencilerinde kan bağışında bulunacağını ifade etti. Karagöz, "Eskişehir Türk Kızılayı'ndan gelen arkadaşlarımız sağ olsunlar bizlere müracaat ettiler. Bizlerde hem bilinçlendirmek hem de bilgilendirmek hem de öğrencilerimizi bu konuda Türk halkımıza hizmet sunmak için bizde onları kırmayarak böyle bir etkinlikte bulunduk. 145 yıldır sadece Türk halkına değil dünyadaki her ulusa yardıma koşan Türk Kızılayı'na biz de buradaki müdürlerimizle birlikte bu etkinliği tertip ettik. Katılan destek veren bütün herkese teşekkür ederim" dedi.

Eskişehir Batı Anadolu Kan Merkezi'nden Donör Kazanım Planlama Uzmanı Özlem Arslan Kuru, kan bağışının PMYO'lar tarafından yapıldığı zaman halk tarafından daha sıcak bakıldığını kaydetti. Kuru, "Gaziantep'te düzenlenen kan bağışı kampanyasında Türkiye rekoru kırıldı. Toplamda 2012 ünite kan toplandı. Tabi bunda PMYO'da yaptığımız etkinliklerin etkisi çok büyük. Adana Kemal Serhadlı PMYO'nun düzenlediği 'Mucize Sensin' kampanyasında 2 bin 73 ünite kan toplandı. Bunlar hep sizlerin sayesinde oldu. Emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Afyonkarahisar Kan Bağış Merkezi Müdürü Kubilay Akman tarafından PMYO Müdürü Müjdat Karagöz'e plaket, PMYO Müdür Yardımcısı Aydın Demirel'e de teşekkür belgesi takdim edildi.

Etkinlik, öğrenciler ve okul yönetimin kan vermesiyle son buldu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Batı Anadolu Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title