Haberler

Polis, Öğrencileri Sosyal Medya Konusunda Uyardı

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TOKİ İlkokulunda öğrencilerle bilgilendirme semineri düzenledi.

Okulun Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ve TOKİ İlkokulu idaresinin koordinesi ile öğrencilere, "güvenli internet ve sosyal medya" konusunda bilgilendirme yapıldı. Polis ekipleri tarafından öğrencilere interneti ve sosyal medyayı nasıl güvenli kullanabilecekleri konularında açıklamalar yapıldı. Seminere katılan öğrencilere; internet ortamında tanımadıkları kişilerle iletişim kurmamaları, sosyal medya şifrelerini kimseye söylememeleri, sosyal medyada kendilerinin ve ailelerinin kişisel bilgilerini paylaşmamaları, anne ve babaları olmadan internet üzerinden alış veriş yapmamaları konularında uyarılarda bulundu.

Düzenlenen seminere okul idaresinin koordinesi ile velilerde katıldı. Polis ekipleri seminere katılan velilere de internet ve telefondan dolandırıcılık konularında bilgilendirme yaptı. Öğrenci ve velilere bilgilendirici el ilanları dağıtıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title