Haberler

Polis Müdürlerinin Gözaltına Alınacağı İddiası

İzmir'de bir grup avukat, bazı emniyet görevlilerinin gözaltına alınacağına ilişkin bilgileri paylaştığı iddiasıyla, "Gizliarşiv" adlı Twitter hesabının kullanıcısı aleyhinde suç duyurusunda bulundu.

İzmir'de bir grup avukat, bazı emniyet görevlilerinin gözaltına alınacağına ilişkin bilgileri paylaşan, "Gizliarşiv" adlı Twitter hesabının kullanıcısı aleyhinde suç duyurusunda bulundu.

Biri halen görevde olan 5 polis müdürünün avukatları, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduktan sonra adliye önünde basın açıklaması yaptı.

Polis müdürleri M.E. ve H.İ.G.'nin avukatı İsmail Hakkı Küçük, çoğu İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis müdürlerinin, "Gizli Bilgi ve Belge Bulundurma Davası"yla ilgili gözaltına alınacağı iddialarının "Gizliarşiv" adlı Twitter adresinde yer aldığını ileri sürdü.

Küçük, "İzmir'in bir önceki dönem Terör Şube, KOM Şube, Mali Şube ve İstihbarat Şube gibi en nitelikli şubelerin müdürlerinin vekilleri olarak haklarında gözaltına alınacakların listesi, tutuklanacakların listesi gibi başlıklarla 'gizliarsiv' isimli Twitter hesabından ortaya artılan ve devamında Güneş Gazetesi tarafından da haber yapılan bu iftira dolu, adli yargıyı, adil yargılanma ilkesini ve değerlerini etkileyecek şekilde hakimleri, savcıları yönlendirmeye matuf bu haberlerle ilgili suç duyusunda bulunduk" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: AA / Güncel

Twitter İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title