Haberler

Bayrağı İndirmeye Çalışan Şahıs Taburcu Oldu

Güncelleme:

Antalya'da polis merkezindeki bayrağı indirmek amacıyla direğe tırmandığı sırada polis memurunca silahla vurulan kişi, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Dün akşam, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bahçelievler Polis Merkezine gelen Ağrı nüfusuna kayıtlı 19 yaşındaki Cengiz Önkol merkez önündeki bayrak direğine tırmanmaya çalışmıştı. Bu sırada nöbet bekleyen polis memuru, Önkol'un direkten inmesi yönünde sözlü uyarıda bulunmuş, ardından da havaya iki el uyarı ateşi açmıştı.

Buna rağmen direğe tırmanan Önkol, polis memuru tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilmişti. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Önkol, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Hastanenin morg girişinden sivil polis aracına alınan zanlının çıkışı sırasında basın mensuplarının görüntü almaması için önlem alındı.

Daha sonra Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlının burada ifadesinin alınıp adliyeye sek edilmesi bekleniyor.

İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, AA muhabirine, zanlının şu ana kadar ifade vermediğini, susma hakkını kullandığını söyledi.

Zanlıyı yaralayan polis memurunun görevini yaptığını vurgulayan Tonbul, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Bahçelievler Muratpaşa Antalya Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title