Haberler

Polis Memuru, Camide İntihar Girişimde Bulundu

Güncelleme:

Uşak merkezde görev yapan bir polis memuru cami içerisinde başına ateş ederek intihar etmek istedi.

Karaağaç Polis Merkezinde görevli olan 1976 doğumlu S.B. 11.30 sıralarında Yılancı Camii'ne gelerek ikinci kata çıktı. Burada ibadetini yaptıktan sonra yanında getirdiği silahla başına bir el ateş ederek intihar etmek istedi.

AĞIR YARALI HALDE HASTANEYE KALDIRILDI

Silah sesini duyan cami görevlileri S.B.'nin ölmediğini ve ağır yaralı olduğunu fark edince durumu 112 Acil yardım ekipleri ve polise haber verdiler. Ağır yarılı olarak Uşak Devlet Hastanesine kaldırılan polis memurunun durumu ciddiyetini korurken, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder olay yerine gelerek incelemede bulundu.



Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Emniyet Müdürü üzgün olduklarını, olayla ilgili incelemenin devam ettiğini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Karaağaç Uşak Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (66)

EMRE:

YAPTIGI HAKSIZLIKLARA DAYANAMAMISTIR. UZULMEDIM. . .

3
135
yanıtYanıtla
POLİS:

Son 1 ayda sadece 4 gün izin yaptık. Ve günde 13-14 saat çalışıyoruz. Polis hakkında ileri geri konusanların bilgisine

76
46
yanıtYanıtla
EMEKLİ:

YAHU ARKADAŞ EN DÜŞÜK POLİS 3000 TL ALIYOR. . . . BEN EMEKLİYİM 1. 500 ALIYORUM 2 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİM VAR BENİM YAŞAMAMAM LAZIM. . . . . SİZİN ZİHNİYETİNİZDEN DÜŞÜNÜRSEK. . . 1000 TL ALIP EV GEÇİNDİREN İNSAN VAR. . . ONLARIN HİÇ YAŞAMAMASI LAZIM. . . BUNA ÖZLÜK HAK NANESİNİ KARIŞTIRMAYIP , MANEVİYATI EKSİK DESEK DAHA UYGUN OLUR. . . . HİÇ BİR MESLEK YOKKİ KOLAY . . . ADAM ASGARİ ÜCRETLİ İŞTEN ÇIKARIRLARMI DİYE KORKUYOR. . . HİÇ OLMAZ İSE SİZİN ÖYLE BİR DERDİNİZ YOK . . . İŞİNİZ ZOR KABUL EDİYORUM AMA İNTİHAR DERECESİNDE DEĞİL. . . .

23
65
yanıtYanıtla
MASZZKARA:

POLİSLİK HAMMALLIKTAN BASKA BİRSEY DEĞİLDİR. .

53
24
yanıtYanıtla
YURDDAŞ:

Çalışma şartları deniyor ya ona yanıyorum polisliğe girmeden bilinmiyormuydu bu çalışma sistemi gerzekler, sıkıntı olablir ama bile bile giriyorsunuz devlete sırtınızı dayıyorsunuz sonra çalışma saatleri deniyor ulan çalışanlar sadece sizmisiniz sevgili cinneti olmasın . . .

3
73
yanıtYanıtla
yorumMobil-ANDROID:

her meslegin bir zoru vardir fakat hic bir memuriyeti polisle kiyaslayamazsiniz.polislik kadar fedakarlik gerektiren bir meslek bu ülkede yok.

73
2
yanıtYanıtla
Polis esiMobil-ANDROID:

polisler bu kadar çok calistirilirsa bunları daha çok görürüz birazda polisleri insan olarak gorselerde dinlenmek için vakit verseler herşey para değil para veriyoruz diye de karşılığında canlarını almak zorunda değiller herhalde

71
2
yanıtYanıtla
ObjektifMobil-ANDROID:

Yoğun ve dengesiz mesai saatleri bitmeyen 2 nci emre kadar çıkış yok emirleri sorunlu bir coğrafyada terör asayiş kaçakçılık toplumsal olaylar vb. vb sonucu malesef 5 -6 sene sonra insanın kimyası bozuluyor bu işler dışardan bakınca basit gibi görünüyor ama bir bayramda herkes sevdikleri ile ailesi ile güzel vakit geçirirken polis memleket inden uzakta psikolojik moral motivasyon olarak bitik çalışıyor buna ilave olarak olumsuz etken birsürü sebep var inanın bitmez ama sorunun maddi olduğunu düşünmüyorum maddi ise bile kişisel yanlış lardan olabilir ve siz esas suçlu siyasiler TR nin en eski 3 yasası ile 1937 den kalma yasa ile yönetilen Emniyet teşkilatı na veripte tutmadığınız sözlerin hesabını vereceksiniz kendi maaşınızı bir gece yarısı 550 milletvekilleri ile oylayıp nasıl geçirttiyseniz bu teşkilatın da gerekli reform özlük hakları 3600 ek gösterge gibi beklentileri ni yapmalısınız

66
3
yanıtYanıtla
abdi küçük:

polisin çalışma şartları ağır ek görevlerde para yok gel git bütün devlet memurları ek göreve geldiği zaman ücret alıyor polis geldiği zaman yok insanın piskolojisini bozuyor bu durum.

65
2
yanıtYanıtla
55m@m.m:

Saçma konuşma ya polis emekli olunca maaşı yarıyo düşüyo kovulma riski yokmuş yılda kaç kişi polislikten atılıyo bundan haberin yok hiç kimse bir yıl polislik yapmadan polisleri anlayamaz boş konuşmayın

yanıt32
yanıt4
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title