Haberler

Polis Lojmanında İntihar Etti

Güncelleme:

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Personel Lojmanlarında 70 yaşındaki adam vücudunun çeşitli yerlerini kestikten sonra balkondan atlayarak intihar etti.

İzmit kent merkezinde bulunan İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Personel Lojmanlarının 2. katından önce bilek ve vucudunun çeşitli yerlerini kesen 70 yaşındaki Mehmet Sadık Çilingiroğlu daha sonra balkondan kendini beton zemine atarak yaşamına son verdi.

Alınan bilgiye göre Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdür Yardımcısı Hasan Hüseyin Gökten'in kayınpederi olduğu öğrenilen 70 yaşındaki Mehmet Sadık Çilingiroğlu girdiği bunalım sonucu bilek ve vucudunun 17 yerinden bıçakla yaraladıktan sonra 6 katlı İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği Lojmanın 2. katından kendisini boşluga bıraktı.

Olay yerinde ağır yaralanan Çilinğiroğlu'na hemen lojmanların yan tarafından bulunan Kocaeli Devlet Hastanesi doktorları müdahelede bulundu. Yapılan tüm müdahelelere rağmen Çilingiroğlu olay yerinde öldü.

Polis intiharla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sadık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title