Haberler

Polis Köpeği 'Alfa' Sentetik Uyuşturucuyu Buldu

Bursa'da polisin ihbar üzerine durdurduğu bir araçta, özel eğitimli 'Alfa' adlıköpekle yapılan aramada koltukların içinde gizlenmiş 200 gram, sentetik uyuşturucu olan metamfetamin buldu.

Bursa'da polisin ihbar üzerine durdurduğu bir araçta, özel eğitimli 'Alfa' adlıköpekle yapılan aramada koltukların içinde gizlenmiş 200 gram, sentetik uyuşturucu olan metamfetamin buldu. Alfa'nın uyuşturucuları bulmasından sonra gözaltına alınan 3 kişi çıkartıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotimler, plakasını belirledikleri araç ile Bursa'ya uyuşturucu getirileceği ihbarını aldı. Bunun üzerine takibe alınan bu araç Ankara yolunda durduruldu. Yapılan aramada her hangi bir uyuşturucu bulamayan polis, bu kez Alfa adlı özel eğitimli köpekle arama yaptılar. Belçika kurdu cinsi olan Alfa, kısa süre içerisinde aracın arka koltuğunun içersinde oluşturulan özel bölüme gizlenmiş 200 gram metamfetamin ile hemen yanında saklanan ruhsatsız tabancayı ortaya çıkardı. Bunun üzerine gözaltına alınan 25 yaşındaki Ü.K., 20 yaşındaki E.Y. ve 30 yaşındaki E.S. gözaltına alındı.

Sorgulamaları yapıldıktan sonra adliyeye çıkartılan 3 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Emniyet Müdürlüğü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title