Haberler

Polis Kendini Yakmak İsteyen Kadının Üzerine Atladı

Bolu'da kızıyla görüşemediğini iddia eden bir kadın, üzerine benzin döküp kendisini yakmak istedi. Polis, üzerine atlayarak kadını etkisiz hale getirdi.

Olay, Tepecik Mahallesi Şehit Mustafa Değercan Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otopark firmasında çalışan Şerife U. isimli kadın, bir süre önce evlenen kızı Çeşminaz K.'nın kendisiyle görüşmediğini ifade ederek benzinle kendini yakmak istedi. Geçtiğimiz ay da kendisini yakmaya çalışan kadın, aynı bölgede ikinci kez eylem yaptı. Üzerine benzin döken kadın kızıyla görüşmek istediği söyledi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin uzun süren ikna çabaları yetersiz kaldı. Şerife U.'nun kendine zarar vermesi ihtimaline karşı polisler ellerine aldıkları yangın tüpleriyle tetikte bekledi.

Yaklaşık bir saat boyunca polisin ikna etmeye çalıştığı kadının dikkatini dağıtmak için çaba harcandı. Kadının bir anlık dalgınlığından yararlanan sivil polis üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Kadın ifadesi alınmak üzerine karakola götürüldü. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tepecik Bolu Politika Güncel Haberler

title