Haberler

Polis Kelepçeyi Taktı, Ölümden Kurtardı

Güncelleme:

Antalya'da borçları yüzünden bunalıma giren 2 çocuk babası 43 yaşındaki Cemal Kök, falezlere çıkarak kendisini aşağı atmak istedi.

Antalya'da borçları yüzünden bunalıma giren 2 çocuk babası 43 yaşındaki Cemal Kök, falezlere çıkarak kendisini aşağı atmak istedi. Bir polis, ikna çabalarına cevap vermeyen Kök'ü kolundan kelepçeleyerek kurtardı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Muratpaşa Yavuz Özcan Parkı falez bölümünde meydana geldi. Cemal Kök, yaklaşık 10 bin lira borcunu ödeyemediği için girdiği bunalım sonucu falezlere çıkarak atlamaya kalktı. Olay yerine giden 112 hızır acil ekipleri ve polisler uzun süre Cemal Kök'ü atlamaması için ikna etmeye çalıştı. İkna çabalarına cevap vermeyen Kök, polislere hava kararınca aşağı atlamak istediğini söyledi. Bunun üzerine belindeki kelepçeyi koluna bağlayan bir polis memuru diğer ucunu da Cemal Kök'ün koluna takarak kendisine bağlamak için yanına yaklaştı. Bir anda kelepçeyi Kök'ün koluna takan polis memuru çevredekilerin de yardımıyla adamı yukarı çekti. Daha sonra kolundaki kelepçe çıkarılan Cemal Kök sağlık ekiplerine teslim edildi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title