Haberler

Polis İğneyle Kuyu Kazdı, Trafik Magandasını Yakaladı

Adana polisi kurduğu özel ekiple sabah namazına giderken imama çarpıp öldürdüğü ileri sürülen ağabey ve kardeşine, 67 güvenlik kamerasından otomobilin marka ve rengini belirleyip, 180 otomobili tek tek inceleyip, şehirdeki bütün kaporta tamircilerini kontrol ederek ulaştı.

Adana polisi kurduğu özel ekiple sabah namazına giderken imama çarpıp öldürdüğü ileri sürülen ağabey ve kardeşine, 67 güvenlik kamerasından otomobilin marka ve rengini belirleyip, 180 otomobili tek tek inceleyip, şehirdeki bütün kaporta tamircilerini kontrol ederek ulaştı.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi, Yeni Mahalle, Öğretmenler Bulvarı'nda meydana geldi. Sultan Eyüp Camisi imamı Muhammed Agid Erzen (23) 9 Eylül 2015 günü 04.30 sıralarında sabah namazını kıldırmak için elektrikli bisikletiyle evden çıktı. Erzen, bulvara geldiği sırada bir otomobil arkadan çarpıp kaçtı. Çarpmanın etkisiyle Erzen ağır yaralandı. Yoldan geçen bir başka bir sürücü Erzen'i fark ederek 112 Acil Servisi aradı. Olay yerine gelen ekipler imam Muhamed Agid Erzen'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlattı. İmamın cenazesi ise memleketi Kocaeli'ye götürülerek toprağa verildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ZEYBEK ÖZEL EKİP TALİMATI VERDİ

Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek özel ekip oluşturulup Erzen'in ölümüne neden olanların biran önce bulunması için talimat verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özellikle cinayet ve gasp olmak üzere diğer bürolardan da polislerin yer aldığı 20 kişilik bir ekip oluşturuldu. Ekip hemen olay yerinde delil çalışması başlatıp önce imamın ölümüne neden olan otomobili belirlemeye çalıştı.

Ekipten 4 kişi çarpıp kaçan aracın önceden gelebileceği ve çarptıktan sonra kaçabileceği güzergahta inceleme yapıp güvenlik kamerası görüntüsü topladı. 67 iş yeri ve evden alınan güvenlik kamerası görüntülerini 4 polis 24 saat boyunca saniye saniye izledi. Yapılan izleme sonucunda polis, imama çarpıp kaçan otomobilin marka ve renginin beyaz olduğunu belirledi. Bu tespitin ardından Adana'da beyaz renk ve markada 180 otomobil olduğu tespit edildi. Yapılan bu tespitten sonra bu otomobiller tek tek mercek altına alındı.

ADANA'DAKİ BÜTÜN KAPORTA TAMİRCİLERİ İNCELENDİ

Bu arada, polis otomobil çarpıp kaçtığı için kaportada zarar meydana geldiğini belirleyerek, Adana'daki bütün kaporta tamircilerini de incelemeye aldı. Tamirhane sahiplerini tek tek ziyaret eden polis otomobilin markasını ve rengini söyleyerek bu marka ve renkte otomobil gelmesi halinde polise bildirilmesini söyledi. Ancak buna rağmen polise bir haber gelmedi. Polis 180 otomobili tek tek incelediğinde imama çarpan otomobilin kiralık bir otomobil olduğunu belirledi. Bunun üzerine kiralama şirketine gidilerek 9 Eylül 2105 günü otomobilin kime kiralandığı araştırıldı. Yapılan incelemede otomobilin Emre K. (33) ile kardeşi Mehmet K'nin (32) kiraladığı ortaya çıktı.

ZANLI KARDEŞLER YAKALANINCA BİRBİRLERİNİ SUÇLADI

Polis, otomobili kiralayan şahıslar belirlenmesi üzerine Dağlıoğlu Mahallesi'ne şafak vakti operasyon yaparak ağabey ve kardeşini yakalayıp gözaltına aldı. Polis, ayrıca önceden kiralama şirketlerine ve kaporta tamircilerine haber verilmesine rağmen polise bilgi vermedikleri için Zeki Ö. (41) ile Erdoğan K.'yi (51) de gözaltına aldı. Zanlılardan ağabey ve kardeş otomobili kimin kullandığı konusunda birbirini suçladı.

Bu arada, polis kaza sonrası inanılmaz bir detayı da ortaya çıkardı. Ağabey kardeşin kaza yaptıktan sonra hiç durmadan kaçmadığını durup imamın ölüp ölmediğini kontrol ettikten sonra kaçtıklarını saptadı.

Ağabey ve kardeşin Öğretmenler Bulvarı'nda sabah karşı giderken önlerinde farı olmayan bir bisiklete çarptıklarını hemen otomobilden inip şahsı kontrol edip öldüğünü zannederek ehliyetleri olmadığı için kaçtıkları öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin raporunda ise kaza olur olmaz erken müdahale olması durumunda imamın yaşayabileceği yönünde olduğu belirlendi. Polis zanlıları sorguladıktan sonra adliyeye sevk etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Eylül Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title