Haberler

Polis, Her Yerde Alman Vatandaşı Rita Darı Winkler'ı Arıyor

Güncelleme:

İstanbul'da 1 ay önce esrarengiz şekilde ortadan kaybolan 39 yaşında 2 çocuk annesi Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'i bulmak için çalışmalar sürüyor.

Antalya'da kuaför dükkanı işleten 39 yaşında 2 çocuk annesi Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'i bulmak için çalışmalar sürüyor. Polis son olarak Rita Darı Winkler'in İstanbul'da birlikte olduğu erkek arkadaşı A.K.S.'nin bazı akrabalarının ifadesine başvurdu. A.K.S.'nin ise Almanya'ya da bulunduğu öğrenildi.

1 AY ÖNCE ESRARENGİZ BİR ŞEKİLDE ORTADAN KAYBOLMUŞTU

İstanbul'da bir ay önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Alman vatandaşı Rita Darı Winkler'le ilgili soruşturma sürüyor. Genç kadın Antalya'daki dükkanını sattıktan sonra geldiği İstanbul'da kaybolmuştu.

İFADESİNİN ARDINDAN ALMANYA'YA GİTMİŞTİ

Rita Darı Winkler'in İstanbul'da en son birlikte olduğu erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.K.S. ise poliste verdiği ifadesinde genç kadının Çınarcık'tan ev almak istediğini bu nedenle oraya gittiklerini daha sonra İstanbul'a döndüğünü söylemişti. A.K.S. ifadesinin ardından Almanya'ya gitmişti.

POLİS, GENÇ KADINI BULMAYA ÇALIŞIYOR

Polis tarafından genç kadını bulmak için çalışmalar sürüyor.

İSTANBUL'DA KALDIĞI OTELDEN AYRILDIĞI TESPİT EDİLDİ

Şu ana kadar yapılan çalışmalarda Rita Darı Winkler'in 10 Mart 2016 tarihinde İstanbul'da kaldığı otelden ayrıldığını tespit etti. Genç kadından bugüne kadar bir iz bulunamaması öldürülme ihtimaline güçlendirdi.

SORUŞTURMA ÇOK YÖNLÜ DEVAM EDİYOR

Polis genç kadının erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.K.S.'nin bazı akraba ve arkadaşlarının ifadesini aldığı öğrenildi. İfadesi alınan kişilerin olayla ilgili bir bilgilerinin olmadığını söyledikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Almanya Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500

Yorumlar (2)

selcuk:

Haberde gercek olan sadece iki nokta var gerisi yanlis. her okudugumuz haberde böyleyse yandik. kadin alman vatandasi evet birde erkek arkadasinin Almanyaya geri döndügü dogru gerisi yanlis

1
0
yanıtYanıtla
Önder:

Sevgilisi almanyada ona sorun aramaya gerek kalmaz . halkimiza ne oldu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title